Στρατηγική συνεργασία του Argo Travel με την Karaververis Weddings/JK Events

H Karaververis Weddings/JK Events που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο του γάμου και της διοργάνωσης special events από το 1972 και ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός ΑΡΓΩ, με πλέον των 65 ετών παρουσία στην τουριστική βιομηχανία, ανακοινώνουν με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας τους στον τομέα διοργάνωσης γάμων και διεθνών εκδηλώσεων.

Με εξειδίκευση στα θεματικά events και τις τοπικές διοργανώσεις, η ομάδα της Argo Travel Santorini και Argo Travel Shanghai θα πλαισιώσουν την πεπειραμένη ομάδα της Karaververis Weddings/JK Events προκειμένου να δραστηριοποιηθούν από κοινού, σε πρώτη φάση, στις αγορές της Κίνας και της Άπω Ανατολής, όπου η Αργώ διαθέτει γραφεία και αντιπροσώπους και στη συνέχεια σε Μ. Ανατολή, Αμερική και Ευρώπη.

Η συνεργασία θα στοχεύσει στους Destination Weddings με αποκλειστικές συνεργασίες σε Σαντορίνη, Λονδίνο, Γενεύη, Σαγκάη και άλλους προορισμούς ανά τον κόσμο διοργανώνοντας για τους υποψήφιους πελάτες υπέροχα, μοναδικά wedding events και δραστηριότητες που θα έχουν ως κοινό παρονομαστή την πρωτοτυπία, τη υψηλή αίσθητική άποψη και την πολυτέλεια.

Ο κ. Διαμαντής Πειθής, Διευθυντής του Ταξιδιωτικού Οργανισμού ΑΡΓΩ δήλωσε εξαιρετικά αισιόδοξος για την στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο καταξιωμένων εταιριών με τη μακρόχρονη προσφορά στον τουριστικό κλάδο και τη διοργάνωση γάμων και εκδηλώσεων. Η κα Όλγα Καραβερβέρη και η κα Ιωάννα Καραβερβέρη, επικεφαλής της Karaververis Weddings/JK Events δήλωσαν ευτυχείς διότι πρόκειται για μια συνεργασία με μεγάλες προσδοκίες, καθώς ο πήχυς ανεβαίνει ψηλά όταν δύο τόσο έμπειροι και εξειδικευμένοι συνεργάτες ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts