Η σκληρή απάντηση της Γαρμπή στο δημοσίευμα για φοροδιαφυγή: «Θα αρχίσουμε αλισβερίσι με αγωγές και εξώδικα»

Έξαλλη εμφανίζεται με μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Καίτη Γαρμπή μετά τα όσα έβγαλε στο φως δημοσίευμα Κυριακάτικης Εφημερίδας. Σύμφωνα με αυτό, η τραγουδίστρια καταδικάστηκε για φοροδιαφυγή ύψους 828.300 ευρώ που με τις προσαυξήσεις έφτασε τα 1,7 εκατομμύρια ευρώ που όπως ανέφερε το δημοσίευμα έπρεπε να καταβάλλει άμεσα.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η Καίτη Γαρμπή είχε προσφύγει στα δικαστήρια μετά από έλεγχο στον οποίο είχε υποβληθεί όμως δεν απέδωσε για την ίδια αφού διπλασιάστηκαν οι τόκοι του ποσού. Μάλιστα, πλέον είχε χάσει, όπως επεσήμανε το δημοσίευμα, κάθε ένδικο μέσο και γι’ αυτό θα έπρεπε να καταβάλλει ακέραιο το παραπάνω ποσό.

Τον Ιούνιο του 2014 η Καίτη Γαρμπή και μετά από πλήθος δημοσιευμάτων εκείνης της εποχής που την ήθελαν να μην έχει δηλώσει στην εφορία εισοδήματα ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ για δέκα χρόνια, είχε κάνει ανάρτηση στο Facebook στο οποίο εξηγούσε τη δική της πλευρά.

Στην ανακοίνωσή της αυτή η τραγουδίστρια είχε υποστηρίξει ότι τα εν λόγω δημοσιεύματα προσβάλαν κάθε έννοια προστασίας των προσωπικών δεδομένων, και εξηγούσε τι είχε συμβεί με το ΣΔΟΕ. Η Καίτη Γαρμπή στην ανακοίνωσή της κατέληγε: «η δημοσιοποίηση της περίπτωσής της αποτελεί τη «φούσκα» της υπερβολής και του κατευθυνόμενου αποπροσανατολισμού του κόσμου από τα προβλήματά του και από τα προβλήματα της χώρας».

Τον Ιούλιο του 2018 το Διοικητικό Εφετείο της Αθήνας είχε δικαιώσει την Καίτη Γαρμπή στην πολυετή διαμάχη της με τη Εφορία, διαγράφοντάς της πρόστιμο 900.000 ευρώ! Η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου εναρμονίζεται με εκείνη του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε, το 2017, ότι είναι αντισυνταγματική η δυνατότητα του ελληνικού Δημοσίου να ελέγξει περιπτώσεις φοροδιαφυγής πέραν της πενταετίας.

Μετά τα παραπάνω που γράφτηκαν και ακούστηκαν χθες, η Καίτη Γαρμπή με ένα σύντομο αλλά περιεκτικό μήνυμά της στα social media και δείχνοντας τις πραγματικές της προθέσεις, έβαλε τα πράγματα στη θέση του. Συγκεκριμένα το μήνυμά της ανέφερε:

«Δεν έχω καμία φορολογική εκκρεμότητα, η υπόθεση έχει κλείσει και ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη με μια δημόσια συγνώμη από όσους έγραψαν ψέματα και συκοφαντίες για μένα σήμερα. Ήρεμα το λέω γιατί αν βράσει το κύμα της Γαρμπη θα αρχίσουμε αλισβερίσι με αγωγές και εξώδικα και θα είναι κρίμα».

Στο όλο θέμα αναφέρθηκε σήμερα (28/11) και η εκπομπή Happy Day. Δείτε τι ακούστηκε στον αέρα της πρωινής εκπομπής για την Καίτη Γαρμπή:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts