Άγριες μέλισσες: Αυτός είναι ο λόγος που η Κορίνα έχει αντιπαλότητα με την μητέρα της

Η Στέλλα Ψαρουδάκη ως Κορίνα εισέβαλε στις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1 και στη ζωή του Μελέτη και πλέον είναι κυρία Ζωιτού.
Ομως η μοίρα έχει άλλα σχέδια για εκείνη και σύντομα το νεαρό κορίτσι θα ανακαλύψει τόσο το σκληρό όσο και το πιο ευχάριστο πρόσωπό της, αφού την περιμένουν τρομακτικές αποκαλύψεις για το ποιόν του πατέρα της αλλά και ο πραγματικός έρωτας.

Ένα καστινγκ σας έφερε στο Διαφάνι αλλά και στα σπίτια χιλιάδων τηλεθεατών. Οταν το συνειδητοποιήσατε ποια ήταν η πρώτη σας αντίδραση;

«Νομίζω ότι τρόμαξα να το πιστέψω στην αρχή. Το ήθελα πολύ και χάρηκα όσο δεν φαντάζεστε. Υστερα άρχισα να αγχώνομαι γιατί σκεφτόμουν ότι έπρεπε να ανταποκριθώ στις ανάγκες του ρόλου και της ίδιας της σειράς η οποία είναι αξιώσεων και έχει υψηλές προδιαγραφές και επίπεδο. Ηθελα να ανταποκριθώ πλήρως σε αυτό που αναλαμβάνω».

Δεν είναι η πρώτη φορά ωστόσο που κάνετε τηλεόραση!

«Είχα παίξει σε πέντε επεισόδια στο “Ερωτας μετά” του ALPHA ως γκεστ, αλλά αυτή η εμπειρία δεν έχει καμία σχέση με το μέγεθος του ρόλου στις “Αγριες μέλισσες”. Τα γυρίσματα είναι πολύ περισσότερα και πιο δύσκολα καθώς είναι μια σειρά εποχής. Νιώθω σαν να είναι η πρώτη φορά».

Βλέπατε τη σειρά;

«Φανατικά».

Οπότε δεν αργήσατε να μπείτε στο κλίμα και να μάθετε ποιους ήρωες έχετε απέναντι σας.

«Στην πραγματικότητα εγώ γνώρισα τους νέους χαρακτήρες που μπήκαν στη σειρά, δηλαδή την οικογένεια της Κορίνας. Τον Μελέτη όμως και το ποιόν του το ήξερα εξαρχής».

Καλά, αφού το ξέρατε, πήγατε και πέσατε πάνω του;

«Τι να κάνω! Ετσι τα έφερε η ζωή. Πάντως η συνεργασία μου με τον Γιώργο Γεροντιδάκη είναι εξαιρετική. Είναι ένας εμπειρότατος ηθοποιός που με έχει βοηθήσει πολύ στα γυρίσματα. Τον ρωτάω πράγματα όσον αφορά στον ρόλο αλλά και στο τεχνικό κομμάτι της δουλειάς και είναι πολύ βοηθητικός. Δεν έχει καμία σχέση με τον Μελέτη».

Στα της σειράς… γιατί η Κορίνα έχει αυτή την αντιπαλότητα με τη μητέρα της;

«Η Κορίνα είναι ένα κορίτσι που έχει ανάγκη την οικογενειακή ευτυχία και τη γαλήνη και βλέπει από τη μεριά της μητέρας της να δημιουργούνται εντάσεις. Οπότε, μη γνωρίζοντας το πραγματικό πρόσωπο του πατέρα της δεν κατανοεί τη στάση της Ζωής απέναντι του. Θεωρεί πως εξαιτίας της κινδυνεύει η ηρεμία του σπιτικού τους. Οταν ανακάλυψε ότι η μητέρα τηες είχε εξωσυζυγική σχέση, αυτό την πλήγωσε βαθιά. Πίστευε ότι μετά από τα τρία χρόνια που πέρασε ο πατέρας της στη φυλακή, με την επιστροφή του θα ηρεμήσουν τα πράγματα, κάτι που δεν συμβαίνει. Η Κορίνα νιώθει ότι η μητέρα της έχει προδώσει τον σύζυγό της αλλά και την οικογένεια ολόκληρη».

Φαίνεται να συμπλέει σε απόψεις πιο πολύ με την Αιμιλία.

«Ναι, γιατί η Αιμιλία είναι πιο συντηρητική ως χαρακτήρας. Είναι υπέρ του Ακύλα σε πολλά ζητήματα και κάνει στο σπίτι τον πυροσβέστη. Και η θεία της έχει την ανάγκη να υπάρχει οικογενειακό κλίμα. Ακόμη και στον γάμο της Κορίνας, εκείνη βοήθησε περισσότερο από τη Ζωή στις προετοιμασίες. Επειδή δεν έχει δική τηε οικογένεια η ίδια, γίνεται ένα μητρικό πρότυπο. Αλλωστε και την Κορίνα και τον Λευτέρη τουε αγαπάει σαν παιδιά τηε. Η Αιμιλία προσπαθεί να εξισορροπεί τις καταστάσεις που προκύπτουν στο σπίτι και να διατηρεί την ηρεμία».

Πότε η Κορίνα θα καταλάβει το πραγματικό πρόσωπο του πατέρα της;

«Η αλήθεια είναι ότι η Αιμιλία θα αντιληφθεί την άσχημη πλευρά του πιο νωρίς από την Κορίνα και θα προσπαθήσει να βοηθήσει την αδελφή τηε. Παράλληλα θα προσπαθήσει να έρθει πιο κοντά σε όλους και να τους βοηθήσει με πλάγιο τρόπο. Η στάση της είναι διπλωματική. Η Κορίνα δεν ξέρω πότε θα καταλάβει τι σημαίνει Ακύλας. Εχει αρχίσει να βλέπει πως είναι πιο νευρικός αλλά ακόμη τον δικαιολογεί και δεν θα σταματήσει άμεσα να το κάνει, γιατί τότε αυτόματα θα σήμαινε ότι μεταξύ τους θα επέλθει η ρήξη. Οταν συμβεί αυτό θα γκρεμιστεί ο κόσμος της γιατί τον αγαπάει πολύ και τον έχει πρότυπο».

Γι’ αυτό τού αποκάλυψε ποιος είναι ο εραστής της Ζωής;

«Του το είπε γιατί θεωρεί ότι εκείνος έχει τον τρόπο να τους ενώσει ξανά όλους μαζί. Ο Ακύλας όμως θα προσπαθήσει να μάθει περισσότερα πράγματα για τη σχέση του Κωνσταντή με τη Ζωή και ίσως προσπαθήσει να εκδικηθεί, θα δούμε πολύ γρήγορα πώς θα αντιδράσει».

Θα γίνει μια απόπειρα δολοφονίας.

«Θα γίνει, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα. Πάντως όσον αφορά τη δική μου ηρωίδα έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον μπαμπά της. Και να σας πω και κάτι; Δεν έχει ίσως την ωριμότητα να καταλάβει τα πάντα σε σχέση με τον Ακύλα. Εκτός του ότι ζει στον μικρόκοσμό της, είναι το κορίτσι του μπαμπά και τον πιστεύει σε όλα», είπε στο TV24.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts