Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Κυπραίος επιστρέφει στο Διαφάνι – Ο Δούκας μαθαίνει για τη σχέση του Μελέτη με την κόρη του

Μεγάλες αποκαλύψεις και εξομολογήσεις έρχονται να ταράξουν ακόμη μία φορά το Διαφάνι και όλους τους ήρωες στις Άγριες Μέλισσες, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού “TV O’ CLOCK” και της Σοφίας Τσίρκα.

Ο Κυπραίος επιστρέφει μετά την εξαφάνισή του, αλλά η επιστροφή του αυτή θα εξοργίσει τον Λάμπρο, ο οποίος χάνει τον έλεγχο. Από την άλλη, ο Δούκας μαθαίνει για τα συναισθήματα του Μελέτη για την Πηνελόπη και τον τιμωρεί.

Ο Κυπραίος επιστρέφει στο Διαφάνι

Ο Κυπραίος, αφού παρατά την Ελένη στην εκκλησία τη μέρα του γάμου τους, βρίσκει γαλήνη και καταφύγιο σε ένα μοναστήρι. Ο ίδιος σχεδιάζει πολύ προσεκτικά την επιστροφή του στο Διαφάνι αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει τόσο την Ελένη όσο και τον Νέστορα. Ο ίδιος, φανερά αλλαγμένος, επιστρέφει και δίνει εξηγήσεις στον Νέστορα για την εξαφάνισή του.

Ο Κυπραίος ζητάει συγγνώμη από την Ελένη

Μετά τη συνάντηση με τον ταξίαρχο βρίσκει το θάρρος να επισκεφθεί την Ελένη ζητώντας της συγχώρεση για τη συμπεριφορά του. Προσπαθεί να της εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους εξαφανίστηκε και την παράτησε στην εκκλησία παρά τους όρκους αγάπης που της είχε δώσει αλλά εκείνη αρνείται να τον συγχωρήσει, καθώς ακόμα είναι πληγωμένη και δεν θέλει να αφήσει κανέναν να της φερθεί έτσι ξανά.

Ο Λάμπρος επιτίθεται στον Κυπραίο

Ο Λάμπρος μαθαίνει πως ο Θωμάς επέστρεψε στο χωριό και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει. Τον συναντάει και του επιτίθεται για τον τρόπο με τον οποίο φέρθηκε στην Ελένη. Ο δάσκαλος, όμως, χάνει τον έλεγχο και εξοργισμένος πιάνεται στα χέρια μαζί του. Ο Κυπραίος καταλήγει χτυπημένος από τον Λάμπρο και η Θεοδοσία τον επισκέπτεται με στόχο να μάθει αν ο σύζυγός της είναι αυτός που τον χτύπησε. Λίγο αργότερα, η ίδια και ο Λάμπρος αφήνουν το Διαφάνι προκειμένου να πάνε σε έναν γυναικολόγο με στόχο να τους βοηθήσει να αποκτήσουν παιδί.

Κινδυνεύει ο συνεταιρισμός

Και ενώ η κατάσταση ανάμεσα στον Λάμπρο και τον Θωμά είναι τεταμένη, όσοι εμπλέκονται στη δημιουργία του συνεταιρισμού συναντιούνται προκειμένου να δουν πώς θα προχωρήσουν. Τότε ο Λάμπρος αναγκάζεται να κάνει ανακωχή με τον Κυπραίο για το καλό του συνεταιρισμού, ο οποίος κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα μετά τις ραδιουργίες του Δούκα.

Η Ανέτ πληροφορείται από τον Νέστορα τι απέγινε ο γιος της

Η Ανέτ είναι αποφασισμένη να ψάξει για το χαμένο παιδί της με τη βοήθεια του Νέστορα. Ο ταξίαρχος υπόσχεται να την βοηθήσει και αρχίζει αμέσως τις έρευνες. Έτσι, λίγο αργότερα, η Ανέτ πληροφορείται από τον Νέστορα τι απέγινε ο γιος της.

Ο Δούκας υποψιάζεται ότι ο Μελέτης βλέπει ερωτικά την Πηνελόπη

Την ίδια στιγμή ο Κλεομένης κάνει μια λανθασμένη κίνηση και ο Μελέτης αντιλαμβάνεται ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του. Ο Μελέτης ανακαλύπτει μία σκοτεινή πλευρά του Κλεομένη κι εκείνος τον εκβιάζει για να μην αποκαλυφθεί.

Από την άλλη, ο Δούκας αντιλαμβάνεται το έντονο ενδιαφέρον του Μελέτη προς την κόρη του και υποψιάζεται ότι ο Μελέτης βλέπει ερωτικά την Πηνελόπη. Μάλιστα, όταν ο Δούκας μαθαίνει πως ο γαμπρός του και ο Μελέτης καβγάδισαν, προσπαθεί να καταλάβει τον λόγο για τον οποίο τσακώθηκαν και οι αποκαλύψεις τον συγκλονίζουν.

Ο Μελέτης εξαφανίζεται

Ο Δούκας βλέπει στον στάβλο την Πηνελόπη να είναι μαζί με τον Μελέτη και επιβεβαιώνονται οι υποψίες του. Ο Δούκας αποφασίζει να μην αφήσει ατιμώρητο τον Μελέτη και τον εκδικείται με έναν ιδιαίτερα σκληρό τρόπο. Λίγες ώρες μετά, ο Κωνσταντής και η Πηνελόπη αναστατώνονται καθώς αντιλαμβάνονται πως ο Μελέτης έχει εξαφανιστεί χωρίς να δώσει σημεία ζωής σε κανέναν.

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 7211 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr