Άγριες μέλισσες spoiler: Ο Λευτέρης κάνει σχέση με γυναίκα

Άγριες μέλισσες spoiler: Η Ελένη θέλει να βεβαιωθεί για τις προθέσεις του Ζάχου, ενώ η Ασημίνα γράφει το άρθρο της για την «Ελεύθερη Ελλάδα». Ο Άγγελος πρέπει να πάρει μια απόφαση για να περάσει τη δοκιμασία των Αβάντων και βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Μελέτη: «Αν θέλεις να η είσαι μέσα σε αυτή την ομάδα πρέπει να περάσεις όλες τις δοκιμασίες! Εκτός αν δεν είσαι πατριώτης και μας δουλεύεις», του λέει και ο Άγγελος το αρνείται. Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος πάνε στο σπίτι των γονιών τους για να μιλήσουν με τον Δούκα για τα σχέδιά τους. Η Μυρσίνη χαίρεται που βλέπει τα παιδιά της να συμμαχούν με τον πατέρα τους και κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στον Δούκα.


«Βλέπω σου έμεινε και λίγο μυαλό να φέρεις ξανά κοντά μας τα παιδιά μας και δεν σου το πήρε όλο αυτή η μετρέσα! Χαίρομαι που βλέπω ξανά τα παιδιά μας στο σπίτι μας και που σε βοηθάνε! Κι εφόσον το κάνουν εκείνα που δεν ήθελαν να μας δουν μπροστά τους, θα το κάνω κι εγώ! Για να σώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε από τα χέρια αυτού του αλήτη! Αποφάσισα να σου επιστρέφω την περιουσία, αλλά υπό όρους», του λέει σύμφωνα με το tivi.

Viral Είδηση: Άγριες μέλισσες spoiler: Ο Ζάχος παίρνει προαγωγή
Στο μεταξύ, ο Λευτέρης αναγκάζεται να πει ψέματα στον Ακύλα πως έχει σχέση με γυναίκα και πως θα ήθελε να τη φέρει σπίτι για να γνωρίσει την οικογένεια. Ο Ακύλας χαίρεται: «Αυτό είναι ευχάριστο νέο! Να την καλέσεις να έρθει να τη γνωρίσουμε! Είδες γιε μου, που σου έκανε καλό ο στρατός! Σου το είχα πει πως θα με ευγνωμονείς μια μέρα». Όμως, η Ζωή δεν πιστεύει πωε ο Λευτέρης έχει σχέση με τη Βέτα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts