Άγριος καβγάς Καλλιακμάνη – Συρίγου! Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε φωνάζοντας

Χαμογέλα και πάλι: Απίστευτη ένταση επικράτησε στον αέρα με φόντο την δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Ο Νίκος Συρίγος και ο Γιώργος Καλλιακμάνης συγκρούστηκαν σφοδρά στον αέρα για τα αίτια που οδήγησαν στη γυναικοκτονία μπροστά από ένα αστυνομικό τμήμα. Ο αστυνομικός έφυγε φωνάζοντας και έξαλλος από το πλατό της εκπομπής καθώς θεώρησε προσβλητικά τα όσα άκουσε από τον δημοσιογράφο.

Ν.Σ.: Αυτά που λες τα ακούω πια βερεσέ. Αυτά δεν έχουν καμία σημασία για τον πατέρα της κοπέλας, της Τοπαλούδη, της Καρολάιν. Δεν έχουν σημασία, κλαίτε όλοι επάνω από το χυμένο γάλα. Θα σας πνίξει η οργή της μάνας.

Γ.Κ.: Δεν σας επιτρέπω γιατί αναφέρεστε στον πληθυντικό. Έκανα τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο 30 χρόνια στην ελληνική αστυνομία. Το καταλάβατε; Αν θέλετε να κάνετε τηλεθέαση, εμένα δεν με ενδιαφέρει καν. Ακούστε κύριε. Θέλετε να σας πω κι εγώ ότι στον τάφο μίας κοπέλας κάνετε νούμερα; Εγώ δεν το λέω, αλλά εσείς το λέτε για εμένα. Μπείτε να διαβάσετε το βιογραφικό μου. Έχω πάει πολίτες στα σπίτια τους. Αυτή είναι η κοινωνία. Βλέπουν κάποιον κάτω και δεν ενδιαφέρεται κανένας.

Σ.Χ.: Δε τον πιστεύω αυτό. Είναι μία δημοσιοϋπαλληλική λογική από γενιά σε γενιά.

Ν.Σ.: Περιμένω να έχεις τη ψυχραιμία να καταλάβεις ότι δεν είναι προσωπικό το ζήτημα.

Γ.Κ.: Είναι προσωπικό γιατί έχω δύο κορίτσια. Να σέβεσαι τον πατέρα που μπαίνει στη θέση αυτού του πατέρα. Σας ευχαριστώ πολύ που με καλέσατε. Το παίρνω προσωπικά γιατί αναφέρεσαι στον πληθυντικό. Με φέρατε εδώ για να ντραπώ εγώ; Να ντραπούν αυτοί που ψηφίζετε κύριε.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης έβγαλε το μικρόφωνό του και στη συνέχεια αποχώρησε με έντονο εκνευρισμό.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts