Άγριο ξέσπασμα του Μάριου Πρίαμου για το τροχαίο στο Survivor

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης παραχώρησε συνέντευξη στην κυπριακή εκπομπή «Showbiz», και φυσικά, έγινε εκτενής συζήτηση για τη συμμετοχή του στο Survivor.

Ο πρώην παίκτης των Μαχητών δεν θα μπορούσε να μην ερωηθεί και για το ατύχημα, καθώς και για τα όσα καούγονταν περί στημένου περιστατικού. Ο ίδιος, ο οποίος έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους μέχρι σήμερα σχετικά με αυτό, για πρώτη φορά δεν δίστασε να κρύψει την έντονη ενόχλησή του, ξεσπώντας στον αέρα της εκπομπής:

«Το έχω διαβάσει, με λυπεί ιδιαίτερα να παίζεις με τον πόνο του άλλου, αυτές τις χαζομάρες, νομίζω ότι είναι κάτι γελοίο, δεν έχω να πω κάτι σε αυτούς! Να συζητησουμε αν τραυματίστηκα και σκηνοθέτησα τον τραυματισμό μου, το θεωρώ γελοίο και αστείο!» είπε, έντονα ενοχλημένος, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι, αμέσως μετά το τροχαίο, μίλησε μόλις 45 δευτερόλεπτα με τη μητέρα του, με κάμερες να καταγράφουν τη συνομιλία τους, κάτι το οποίο ακούμε για πρώτη φορά! Δείτε το ξέσπασμα και την αποκάλυψη στο βίντεο που ακολουθεί:

 

cressida_jewels

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Συγκίνησε ο Άγγελος που είχε υποστεί εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία 4 μηνών

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Ο υποψήφιος αποκάλυψε στους κριτές το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αποδεικνύοντας πως δεν πρέπει ποτέ να το βάζουμε κάτω, αλλά αντίθετα