Άδωνις Γεωργιάδης για Κόκοτα: «Έδωσε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» ήταν σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο Υπουργός Υγείας απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Δημήτρη Κόκοτα, που δίνει μάχη για τη ζωή του στο «Γ. Γεννηματάς».

«Θέλω να ευχηθώ και από την εκπομπή σας περαστικά στον κύριο Κόκοτα. Έχω ενημερωθεί από το νοσοκομείο και ενδιαφέρομαι να μάθω ότι είναι σταθερή η κατάστασή του. Το “Γ. Γεννηματάς” κάνει ότι μπορεί από την πρώτη στιγμή, να ξέρετε έγινε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο κύριος Κόκοτας. Έδωσε και δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή του, αλλά είμαι αισιόδοξος.

Πιστεύω ότι ο άνθρωπος θα πάει καλά. Αφού ξεπέρασε τα πρώτα πάρα πολύ κρίσιμα 24ωρα, φαίνεται ότι αυτός ο καλός άνθρωπος που τον συμπαθούμε όλοι, ότι θα τα καταφέρει. Τις ευχές μου στην οικογένειά του και πραγματικά κάνουνε ότι ανθρωπίνως μπορούμε».

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »