Άκης Πετρετζίκης: Η απίθανη ομοιότητα με την κόρη του και η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή

Τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη τους και τα δεύτερα με τον γιος τους θα περάσουν φέτος ο Άκης Πετρέτζικης και η κούκλα σύντροφος του.

Ο Άκης Πετρετζίκης διανύει την πιο δημιουργική φάση της ζωής του επαγγελματικά ενώ η προσωπική του ζωή ευτυχεί στο πλευρό της συζύγου του και των δυο παιδιών του.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μάλιστα μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Τετάρτης (21-12) έκανε μια αποκάλυψη για την κόρη του σεφ.

«Για τον Άκη Πετρετζίκη δεν θα πω τίποτα για την ωραία οικογένειά του. Βλέπω ότι ο Αχιλλέας μεγάλωσε… Επειδή έχω δει φωτογραφία της κόρης του, έχει ένα μπλε μάτι σαν του Άκη Πετρετζίκη. Θα κάψει καρδιές! Δεν λέω για τον γιο ότι δεν θα το κάνει, αλλά ως μαμά δύο κοριτσιών…», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη του Άκη Πετρετζίκη με αφορμή ένα βίντεο στο Instagram.

«Έχω κάνει διατριβή στην παιδική διατροφή. Αν δεν το ζήσεις δεν έχεις και αντικειμενική άποψη για το παιδικό φαγητό. Με τον Αχιλλέα πειραματίστηκα αρκετά. Είναι το φανταστικότερο παιδί του κόσμου. Θέλει τρόπο και να καταλάβεις ότι το παιδί είναι παιδί αλλά είναι και άνθρωπος και σαν άνθρωπος πρέπει να του συμπεριφερθείς. Το θέμα διατροφής το έχω πάει πολύ μπροστά.

Θέλω να είμαι σίγουρος και για το δεύτερο, ότι αυτά που έζησα στο πρώτο θα συμβούν και στο δεύτερο. Κάποια στιγμή θέλω να γράψω έναν οδηγό για το πώς μπορείς να μαγειρέψεις για τα παιδιά. Είναι δύσκολο να φτιάξεις φαγητό για τα παιδάκια», είπε μεταξύ άλλων ο Άκης Πετρετζίκης σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλώντας για το πώς φροντίζει τη διατροφή των παιδιών του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts