Άλλη μια φορά που ο π. Γεώργιος Δεληκώστας αγγίζει τις καρδιές μας

Έχουμε γράψει αρκετές φορές και στο παρελθόν για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. (Όσοι δεν θυμάστε μπορείτε να δείτε ΕΔΩ). Έτσι και τώρα δεν θα μπορούσαμε να μην σας γνωστοποιήσουμε το νέο του βήμα που είναι μια ομιλία του με θέμα τον φόβο.

«Φόβοι»… Αντιμετωπίζονται; Μπορούμε να τους διαχειριστούμε; Μπορούμε να τους εξαλείψουμε;  Μία πρώτη προσέγγιση των φόβων, από τον π. Γεώργιο Δεληκώστα, με στόχο την κατανόηση του πώς αυτοί επηρεάζουν τη ζωή μας.

Ο π. Γεώργιος Δεληκώστας (κάτοχος MBA από το KINGSTON UNIVERSITY), εκτός από την αναγνωρισμένη εικοσαετή ιερατική του δράση στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, έχει εργαστεί και ως ειδικός σύμβουλος επιχειρήσεων και εκπαιδευτής προσωπικού, ενώ σημαντική είναι και η διδακτική του πορεία μέσα από εξειδικευμένα σεμινάρια με θέματα Διοίκησης, Ηγεσίας, Marketing και Επαγγελματικής και Προσωπικής Ανάπτυξης. Μεγάλη είναι επίσης και η συνεισφορά του ως προσκεκλημένος ομιλητής και εισηγητής σε πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων.

Η είσοδος στην ομιλία είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ενώ στο θέατρο θα υπάρχει προαιρετικός «κουμπαράς αλληλεγγύης».

Σάββατο 13 Μαΐου 2017, στις 11:00 π.μ., στην Αθήνα, στο θέατρο Περοκέ (Οδυσσέως 2 – Μεταξουργείο).

Την εκδήλωση θα προλογίσει η δημοσιογράφος κα. Ζήνα Κουτσελίνη.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

* Kάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα. *

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts