Άννα Βερούλη: «Έλεγαν ότι θα χωρίσουμε εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας»

Η Άννα Βερούλη είναι παντρεμένη με τον Νίκο Μιχαλόπουλο και μίλησε για τη διάφορά ηλικίας που έχουν. Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην «Ελένη» και μίλησε για όλους και για όλα.

«Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των τρίτων για τη σχέση μου με τον Νίκο. Έλεγαν ότι θα χωρίσουμε εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας αλλά είμαστε σχεδόν 30 χρόνια μαζί. Αυτό που θαυμάζω στον Νίκο είναι ότι είναι ακέραιος άνθρωπος. Ο έρωτας φεύγει μένει, όμως, η αγάπη και ο σεβασμός».

Όπως λέει, η ίδια δεν γυμνάζεται αλλά βλέπει πολύ ωραίες ασκήσεις στο youtube και σκέφτεται: «τι ωραίες ασκήσεις… κουράστηκα».

Μίλησε όμως, και για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες στίβου το 1982 στην Αθήνα και το χάλκινο μετάλλιο στο Α΄ Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Ελσίνκι.

«Το μετάλλιο δεν σου δίνει λάμψη. Εσύ δίνεις λάμψη στο μετάλλιο με την στάση ζωής σου. Οι ήττες είναι τριπλάσιες από τις νίκες απλά μένουμε στη νίκη γιατί αυτή μας κάνει και χαιρόμαστε».

Δείτε τι είπε για τον σύντροφο της στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts