Άννα Παναγιωτοπούλου: «Καβαλημένος και ωραιοπαθής ο Ευθυμιάδης – Μπήκε στο Ντόλτσε Βίτα με μέσο»

Σοκ και απέραντη θλίψη είχε προκαλέσει η είδηση του απροσδόκητου θανάτου της ηθοποιού Κατερίνας Ζιώγου, την οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την σειρά του Mega «Dolce vita» όπου υποδύθηκε την Ντορίτα, την κόρη της Χριστίνας, δηλαδή της Άννας Παναγιωτοπούλου.

Η ηθοποιός είχε μιλήσει στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε χρόνια μετά το τέλος της σειράς Dolce vita, ότι συνάδελφός της ηθοποιός που έπαιζε στη σειρά έκανε bullying στην τηλεοπτική της κόρη, «Ντορίτα».

«Πόσο το αγαπούσα αυτό το κορίτσι δεν μπορώ να σας περιγράψω. Κι εκείνη με αγαπούσε. Σήμερα το έμαθα, δεν το ήξερα. Δεν γνώριζα ότι πάλευε με τον καρκίνο» δήλωσε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε:

«Είχε περάσει και πολύ δύσκολα κάποιες στιγμές. Την είχαν ρίξει σε κάτι νερά, γινόντουσαν διάφορα τέτοια, είχαμε πολλούς «κομψούς» ανθρώπους εκεί. Από κάποιον ηθοποιό τώρα, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, της φέρθηκαν πολύ άσχημα και ήθελε να φύγει. Έφυγε, την κυνηγούσαμε», είπε η Άννα Παναγιωτοπουλου για την Κατερίνα Ζιώγου.

Σε άλλη συνέντευξη που είχε δώσει στο «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα», η ηθοποιός μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί και στον Θανάση Ευθυμιάδη, ο οποίος ήταν συμπρωταγωνιστής της στη σειρά Dolce Vita.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου τόνισε: «Μεταξύ μας δεν είχαμε την καλύτερη σχέση. Ήτανε λίγο καβαλημένος ο Θανάσης. Ήτανε ωραιοπαθής και είναι. Ο Ευθυμιάδης είχε ένα μέσον που μπήκε στο Dolce Vita, που δεν χρειάζεται να το πούμε τώρα, αλλά κάποιος τον έστειλε. Ήτανε σίγουρο αυτό και μέσα από αυτό είχε μια έπαρση…»!

Χαστούκισα τον Λάκη Λαζόπουλο γιατί ζήτησε παραπάνω χρήματα σε παράστασή μας

Όσον αφορά τον Λάκη Λαζόπουλο, η Άννα Παναγιωτοπούλου δήλωσε πως δεν έχουν καμία σχέση. «Ποτέ δεν είχαμε καλή σχέση με τον Λάκη. Είναι άλλης νοοτροπίας άνθρωπος και είναι πάρα πολύ πονηρός. Τον έδειρα, τον χαστούκισα επειδή ζήτησε παραπάνω χρήματα σε παράσταση μας. Του έριξα δυο χαστούκια μπροστά στον κόσμο! Ούτε ντροπή ούτε διάκριση».

Η Βίκυ Σταυροπούλου είναι έξυπνη γυναίκα, αλλά όχι ηθοποιός

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε την ηθοποιό για την Βίκυ Σταυροπούλου και τη συμμετοχή στην κριτική επιτροπή του J2US, η αντίδραση της μοιάζει μοναδική!
«Βίκυ Σταυροπούλου; Παναγία μου! Δεν θέλω να την σχολιάσω. Θα κρίνει ανθρώπους η Σταυροπούλου; Είναι ηθοποιός και δεν το έχω καταλάβει; Δεν την έχω δει να κάνει. Πάντα το ίδιο κάνει, βγαίνει, μπαίνει και αυτό είναι. Είναι μια πάρα πολύ έξυπνη γυναίκα. Όχι, δεν είναι ηθοποιός»!

Η Βίκυ Σταυροπούλου φυσικά δεν είχε αφήσει ασχολίαστες αυτές τις δηλώσεις τότε και είχε πει: «Είναι γνωστό ότι έχω μεταπηδήσει από τον χώρο του μόντελινγκ, μην τα ξαναλέμε και ευχαριστώ τον κόσμο που 20 χρόνια με ακολουθεί, γιατί κάνω κι εγώ αγώνα για να κρατηθώ όπως είμαι… Δεν θέλω να το σχολιάσω. Δεν θέλω. Όχι, δεν πρέπει. Από σεβασμό. Αισθάνθηκα αμήχανα όταν το άκουσα, τα έχασα. Με σόκαρε γιατί είδα έναν άνθρωπο να μιλάει με αυτόν τον τρόπο για μένα και μάλιστα έναν άνθρωπο που αισθανόμουν από τη λίγη γνωριμία μας ότι συμπαθιόμαστε».

Ο στενός της φίλος και συνάδελφος Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είχε απαντήσει επίσης μέσω της εκπομπής Ευτυχείτε: «Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που το λέει αυτό η Άννα και μάλιστα δημόσια σε μια τηλεόραση. Δεν ξέρω την πρόθεση της. Δεν μπορώ να φανταστώ ποια είναι αυτή η πρόθεση. Δεν έχω να πω, να σχολιάσω κάτι. Να είναι καλά»!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts