Άννα Παναγιωτοπούλου – Συγκλονισμένος ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο»

Το ύστατο χαίρε στην καλή του φίλη και συνάδελφο, Άννα Παναγιωτοπούλου πήγε να πει ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος το πρωινό της Πέμπτης στην κηδεία της ηθοποιού που τελέστηκε στο νεκροταφείο Ζωγράφου. Τα τηλεοπτικά συνεργεία ήταν εκεί και ο δημοφιλής πρωταγωνιστής δεν έκρυψε την βαθιά του συγκίνηση.

«Είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Έφυγε, είναι πραγματικά μια πολύ μεγάλη απώλεια. Όχι μόνο για εμάς που είμαστε η θεατρική της οικογένεια, αλλά για όλους τους Έλληνες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για την Άννα Παναγιωτοπούλου.

«Η Άννα σφράγισε με τη φωνή της και με την παρουσία της την Ελλάδα. Είναι μια ολόκληρη εποχή που φεύγει. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».

«Μόνο καλά έχω να θυμάμαι από την Άννα. Το απίστευτο χιούμορ της, τον απίστευτο σαρκασμό της, μια πάρα πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή προσωπικότητα. Σας ευχαριστώ» πρόσθεσε, εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στα τηλεοπτικά συνεργεία που βρέθηκαν στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts