Άννα Φόνσου: Στο νοσοκομείο μετά από λιποθυμικό επεισόδιο

Στο νοσοκομείο η Άννα Φόνσου. Τι συνέβη;

Η ηθοποιός λιποθύμησε το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια της παράστασης «7 Αναζητήσεις» στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Μια ξαφνική αδιαθεσία ένιωσε η Άννα Φόνσου κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί και φώναξε προς το κοινό: «Συγγνώμη, δε μπορώ να συνεχίσω». Κατάφερε να φτάσει στα καμαρίνια και λιποθύμησε.

Σύμφωνα με την Ντέπυ Γκολεμά, γιατρός της παρείχε τις πρώτες βοήθειες και ήρθε το ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Η γνωστή ηθοποιός και πρόεδρος του Ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού» σύμφωνα με μια ανάρτηση στην σελίδα του Ιδρύματος στο Facebook είναι καλά στην υγεία της και αναρρώνει στο σπίτι της.

«Η Πρόεδρος μας Αννα Φόνσου θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για το μεγάλο ενδιαφέρον όσον αφορά την υγεία της. Καλό είναι να μην κάνουμε τόσο τραγικό ένα λιποθυμικό επεισόδιο που της συνέβη εχθές στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου του Πειραιά έπειτα από ίλιγγο που αισθάνθηκε. Παρά την έντονη αδιαθεσία της απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο γενναία είναι προετοιμάζοντας το κοινό λέγοντας του πριν αποχωρήσει «Συγνώμη δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο». Βρίσκεται στο σπίτι της τώρα και όχι στο νοσοκομείο. Ο γιατρός της συνέστησε ηρεμία και ξεκούραση για λίγες ημέρες σε συνδυασμό με σωστή φαρμακευτική αγωγή».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9070 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr