Άνοιξε η πρώτη boutique CH Carolina Herrera για την Ελλάδα, στο Golden Hall

Η Κρίστυ Τζωρτζάκη, της οικογένειας Κωνσταντίνου, είναι το πρόσωπο που έφερε στην Ελλάδα το διεθνές fashion brand CH Carolina Herrera

Το 2001, η Carolina Herrera δημιούργησε το δικό της lifestylebrand CH Carolina Herrera, που αποτελείται από πολυτελή γυναικεία και αντρικά έτοιμα ενδύματα, παιδικά ρούχα και αξεσουάρ, ενσωματώνοντας την αβίαστη κομψότητα και φινέτσα της σχεδιάστριας. Η πρόθεσή της ήταν να δημιουργήσει μια νέα συλλογή που να αντικατοπτρίζει έναν μοντέρνο, αβίαστο και κομψό τρόπο ζωής για τους άνδρες, τις γυναίκες και τα παιδιά. 

Φέτος, η CH Carolina Herrera ανοίγει στο Golden Hall το πρώτο της κατάστημα, το οποίο θα περιλαμβάνει γυναικεία, ανδρική και παιδική σειρά ρούχων. Οι γυναικείες συλλογές CH Carolina Herrera αποπνέουν σιγουριά, κομψότητα και διαχρονική πολυτέλεια, οι ανδρικές συλλογές ξεχωρίζουν για την αρρενωπότητα και το αβίαστο στυλ τους, ενώ τα παιδικά ρούχα αντανακλούν τον τρόπο ζωής ενός χαρούμενου παιδιού.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts