Άντζελα Γκερέκου: «Η απώλεια του Τόλη είναι πολύ νωπή. Είναι παντού»

Η παράσταση «Τα τελευταία φεγγάρια» έκανε πρεμιέρα στο θέατρο «Coronet» και η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» μίλησε με τους πρωταγωνιστές και τους παρευρισκόμενους. Η Άντζελα Γκερέκου και ο Στέφανος Κυριακίδης πρωταγωνιστούν στην παράσταση.

«Το θέατρο μου είχε λείψει. Ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι παντού, δεν λείπει. Η απώλεια του Τόλη είναι πολύ νωπή, έχουν περάσει μόνο 2 χρόνια. Η ‘’Γη της ελιάς’’ έχει αγαπηθεί πολύ», είπε η Άντζελα Γκερέκου.

Ο Στέφανος Κυριακίδης είπε: «Τον σεβασμό δεν μπορείς να τον επιβάλλεις». Ο Δημήτρης Λιακόπουλος μιλώντας για τον θάνατο είπε πως είναι λίγο οδυνηρός και επίπονος.

«Σε πιάνει η ψυχή σου με το έργο γιατί σκέφτεσαι ότι μπορεί να φτάσεις στο γηροκομείο. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με την Ζωζώ Σαπουντζάκη», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας. «Με τρομάζουν τα γηρατειά… πλησιάζουμε όλο και πιο πολύ», είπε ο Πέτρος Λαγούτης.

«Παριστάνω ότι δεν φοβάμαι τον χρόνο αλλά όλοι τον φοβόμαστε. Βλέπετε να με αγχώνει το πέρασμα του χρόνου;. Ο έρωτας δεν κοιτάει ηλικία», είπε η Πέμη Ζούνη.

Η Μαριάννα Τουμασάτου είπε: «Δεν φοβάμαι τα γηρατειά, αυτά να με φοβηθούν. Προτιμώ να πεθάνω σε μεγάλη ηλικία παρά νέα. Ο σύζυγός μου, Αλέξανδρος Σταύρου δεν είναι αρρωστοφοβικός αλλά έχει το… ‘’αγοροσυνάχι’’. Ο σύζυγός μου θα μου γκρινιάζει για πολλά πράγματα».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts