Άντζελα Γκερέκου: «Η κόρη μου είχε μεγάλη εμπιστοσύνη στον πατέρα της, Τόλη Βοσκόπουλο»

Καλεσμένη στην παρέα του Buongiorno ήταν η Άντζελα Γκερέκου. Αρχικά αναφέρθηκε στην κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, και τα κοινά στοιχεία που μοιράζονται.

«Βλέπω στην Μαρία πολύ τον μπαμπά της (σ.σ.: Τόλης Βοσκόπουλος). Του μοιάζει και εξωτερικά, αλλά και σε σημεία του χαρακτήρα του, στη φαντασία του, στη δημιουργικότητα, την εσωτερική δύναμη. Ο Τόλης ήταν τόσο δυνατός εσωτερικά όσο κι αν ήταν συναισθηματικός. Έτσι και η Μαρία, νομίζω έχει αυτό το κράμα».

«Από εμένα, έχει την επιμονή και το πείσμα μου. Η Μαρία έχει τα δικά της φτερά. Πιστεύω στα παιδιά μας πρέπει να δίνουμε ρίζες και φτερά, για να πάνε όπου θέλουν εκείνα».

«Η Μαρία είχε μεγάλη εμπιστοσύνη στον Τόλη, τον άκουγε. Είναι σαν οδηγός μέσα στο μυαλό της. Είναι μία νέα γυναίκα 23 χρονών, οπότε όλα αυτά που την αφορούν μπορεί να τα αναλύσει εκείνη την κατάλληλη στιγμή».

Άντζελα Γκερέκου: Χόρεψε Τόλη Βοσκόπουλο με τον Αντρέα Γεωργίου

«Κάνω μεγάλο αγώνα πολλά χρόνια ψάχνοντας τον εαυτό μου. Πιστεύω ο άνθρωπος πρέπει να στηρίζεται από τον δικό του εαυτό, είναι ότι πιο κοντινό έχουμε. Μπορούμε έτσι να αντλούμε δύναμη από αυτό και να δείχνουν κατανόηση, αγάπη και ανθεκτικότητα στις σχέσεις μας με τους άλλους. Έχω κάνει πολλά χρόνια δουλειά με τον εαυτό μου. Η ζωή είναι τόσο ιερή, σε καλεί να είσαι μέρος αυτής».

Για την πολιτική

Η Άντζελα Γκερέκου αποκάλυψε πως συνεχίζει στην πολιτική με έναν ευέλικτο τρόπο, καθώς είναι πρόεδρος του ΕΟΤ.

«Ο τουρισμός δεν είναι μόνο το καλοκαίρι, κάνουμε καμπάνιες και για τον χειμώνα. Χρειαζόμαστε ανάπτυξη του υπαίθριου τουρισμού, των ορεινών μας χωριών, δεν είναι μόνο τα νησιά μας», είπε.

Για την «Γη της Ελιάς»

Λίγο πριν την πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου της «Γης της Ελιάς», η Άντζελα Γκερέκου αναφέρθηκε σε όσα αγαπάει στον ρόλο της στην σειρά.

«Η Αθηνά είναι μία γυναίκα που παρ’ όλες τις δυσκολίες και τραγικά γεγονότα που έχουν συμβεί στη ζωή της, στέκεται ξανά και ξανά στα πόδια της. Είναι μία δυναμική γυναίκα, που δεν έχει χάσει την ανθρωπιά της. Της συγχώρεσα πολλά από αυτά που έκανε στο παρελθόν όταν έμαθα τα τραύματά της».

Μη χάσετε την πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου της «Γης της Ελιάς» την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στο MEGA.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts