Άντζελα Δημητρίου: «Μπήκα μέσα στο δωμάτιο και την είδα με το στόμα ανοιχτό και τα μάτια κλειστά και τότε είπα ότι η μάνα μου έφυγε»

Νέα εποχή, καινούργια αρχή στο 4711 wonder place, με την Lady του ελληνικού τραγουδιού Άντζελα Δημητρίου να συναντιέται ξανά επί σκηνής με τη μοναδική Έλντα Πανοπούλου, από τις 17 Μαΐου και δέκα μοναδικές βραδιές κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Η διαχρονική τραγουδίστρια των μεγάλων επιτυχιών Άντζελα Δημητρίου και η εκρηκτική πρωταγωνίστρια Έλντα Πανοπούλου, ενώνουν τις δυνάμεις τους, συνυπάρχοντας μουσικά σε ένα πρόγραμμα πλημμυρισμένο από αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα παρέας, χαράς και γλεντιού.

Μαζί με τις δύο σημαντικές καλλιτέχνιδες στο 4711 wonder place, θα συμπράξει κι ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Χρίστος Αντωνιάδης, ενώ το πρόγραμμα θα πλαισιώνουν επίσης τραγουδιστές, χορευτές, ηθοποιοί και δεκαμελής μπάντα. Λίγο πριν την πρεμιέρα τους, η Άντζελα Δημητρίου μιλά για τη νέα της αυτή αρχή. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια επιστρέφει στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας, μετά από μια μικρή παύση που έκανε λόγω του θανάτου της μητέρας της και της δύσκολης κατάστασης που είχε αντιμετωπίσει. Η παρουσία της μαμάς της ωστόσο ήταν και είναι αισθητή και την νιώθει ακόμη και μέσα από τα τραγούδια που έχει επιλέξει να εντάξει στο πρόγραμμα.

Ανανεωμένη και έτοιμη πια για νέα ξεκινήματα, η Άντζελα Δημητρίου, μέσα από την απώλεια αυτή, βρίσκει ξανά τη δύναμη να ανέβει στη σκηνή και να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές, όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts