Άντζελα Δημητρίου: Το παρασκήνιο της αποχώρησης από το J2US και ο λόγος: «Δεν ήταν μόνο αυτό…»

Την απόφαση της Άντζελας Δημητρίου να αποχωρήσει από το J2US το βράδυ του Σαββάτου 16/3 θέλησε να σχολιάσει ο Κώστας Τσουρός και η ομάδα του το μεσημέρι του Σαββάτου 17/3 στο Mega.

O Κώστας Τσουρός όπως είπε μέσα από την εκπομπή του, ένιωσε ότι δεν ήταν η απώλεια της μητέρας της ο μόνος λόγος.

«Εμένα με ξένισε αυτό. Όταν την είδα ξαφνικά στη σκηνή να λέει ότι εγώ φεύγω γιατί η καρδιά μου είναι στη μαμά μου -και φυσικά θα είναι δε γίνεται διαφορετικά- αλλά πέρασαν και δύο εβδομάδες. Ίσως, δεν αντέχει άλλο; Δεν ξέρω αν είναι αυτός ο μόνος λόγος που έφυγε χθες. Αυτό μου έδωσε την εντύπωση να καταλάβω. Έδειξε και επαγγελματισμό όταν την επόμενη μέρα της κηδείας της μητέρας της πήγε στο J2US» ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

«Άρα, δεν υπάρχει πρόβλημα με την παραγωγή; Το λέω γιατί εγώ αισθάνθηκα ότι δεν ήταν μόνο αυτό που είπε ότι η καρδιά της είναι στη μητέρα της» συνέχισε ο Κώστας Τσουρός.

Όπως ανέφερε ο Πάνος Κατσαρίδης για το παρασκήνιο της αποχώρησης, το τελευταίο διάστημα υπήρχε πρόβλημα με την Άντζελα Δημητρίου, δεν πήγαινε στις πρόβες και ίσως αυτό να δημιουργούσε πρόβλημα στην παραγωγή.

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »