Άρης Αντωνόπουλος: «Εγώ και ο Παναγιώτης Φιλιππαίος που έπαιζε στο Είσαι το ταίρι μου βιώναμε bullying»

Με αφορμή τη συμμετοχή στην καθημερινή σειρά Ηλέκτρα μίλησε ο Άρης Αντωνόπουλος, το απόγευμα του Σαββάτου, στην κάμερα της εκπομπής ΕΡΤ Backstage με την Κέλλυ Βρανάκη. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε πως δεχόταν κατ’ επανάληψη μπούλινγκ στο σχολικό περιβάλλον τόσο από συμμαθητές όσο και από καθηγητές εξαιτίας της διάθεσης να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της υποκριτικής.

«Εγώ σαν Άρης έχω βιώσει πάρα πολλές φορές μπούλινγκ. Γενικά, όλα μου τα χρόνια στο σχολείο, ήταν κυρίως μπούλινγκ αλλά από όλο τον κόσμο. Δηλαδή από καθηγητές, από γονείς συμμαθητών, από συμμαθητές, από ανθρώπους στον δρόμο», είπε αρχικά ο Άρης Αντωνόπουλος.

«Αυτό γιατί; Είχε κάποια σχέση με το γεγονός ότι είχες ξεκινήσει και ήσουν και στην τηλεόραση;» ρώτησε τότε, εύλογα, η δημοσιογράφος για να τοποθετηθεί ο ηθοποιός ως εξής. «Κοίταξε να δεις, εννοείται πως είχε σχέση. Για ποιον άλλο λόγο; Τότε το να είσαι αναγνωρίσιμος ήταν ίσως προνόμιο ανθρώπων οι οποίοι είχαν το βήμα για να το κάνουν και κυρίως είμασταν οι ηθοποιοί. Τώρα, μέσα από τα social media, αυτό το προνόμιο το έχουν και άλλοι και καλά κάνουν».

«Δηλαδή εμένα οι καθηγητές με ρωτάγανε και μου έλεγαν «πόσα παίρνεις;». Θυμάμαι μια φορά που ήμουν άρρωστος και μου έλεγαν «δεν σου δικαιολογώ τις απουσίες γιατί μάλλον έκανες γύρισμα». Ήταν μια περίοδος που δεν είχα καθόλου φίλους, ούτε στο σχολείο. Μόνο με ένα παιδί κάναμε, ας πούμε, λίγη παρέα ο οποίος ήταν στην ίδια φάση με μένα. Είναι ο Παναγιώτης Φιλιππαίος ο οποίος έπαιζε τότε στο «Είσαι το ταίρι μου» και ήμασταν φίλοι» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Άρης Αντωνόπουλος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ. «Βίωνε ακριβώς το ίδιο πράγμα, δηλαδή είχε κι αυτός μπούλινγκ στο σχολείο και ήταν μια περίοδος δύσκολη».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts