Άφωνη η Μενεγάκη με τον καλεσμένο της: «Εσύ έτσι έκανες καριέρα Ελένη μου…»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς ήταν σήμερα, Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και οι σπόντες διαδέχτηκαν η μία την άλλη, με την παρουσιάστρια να μένει με το στόμα ανοιχτό σε αρκετές φάσεις της συνέντευξης.

Όταν άρχισαν να μιλάνε για την παρεξήγηση μεταξύ του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Μπέτυς Μαγγίρα, για το μπλοκ στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη τόνισε ότι δεν έχει καταλάβει ακριβώς τι έχει συμβεί ανάμεσά τους.

«Πότε έγιναν όλα αυτά; Εγώ δεν ξέρω για τι λέτε. Βέβαια, κάτι μου σφύριξε η Ελένη, αλλά…», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη και ο Δημήτρης Μακαλιάς τότε πέταξε μια ατάκα που κανείς δεν περίμενε: «Εσύ έκανες καριέρα έτσι Ελένη μου, κάνεις ότι δεν έχεις καταλάβει τίποτα».

Η Ελένη Μενεγάκη, όταν το άκουσε αυτό στον αέρα, του απάντησε: «Δεν θέλω να τα ξέρω όλα. Δίνω την εντύπωση ότι θέλω, αλλά πραγματικά δεν θέλω. Δεν θέλω καθόλου, δεν μπορώ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Ελένη, με την Ελένη Μενεγάκη:

Σε άλλο σημείο, ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε στην «Ελένη» πως πριν από λίγες ημέρες είχε τον ιό της γαστρεντερίτιδας. «Δεν είχα συμπτώματα αλλά για δύο ημέρες βγήκα off», είπε χαρακτηριστικά.

Για την αρχή της πορείας του στη τηλεόραση, είπε: «Με είχε πάρει η Καραβάτου τότε και μου είχε πει πως ήθελε να κάνει κάτι άλλο. Έτσι διαμορφώσαμε μία εκπομπή πιο θεατρική θα έλεγα. Τότε, μου άρεσα πιο πολύ. Δεν είχαμε μέτρο, κάναμε κωλοτούμπες με τον Κρατερό. Έχω δουλέψει και με την Ελένη Τσολάκη και είχα περάσει πολύ ωραία. Μου αρέσει να έχουμε διαφορετικές γνώμες. Είμαι πολυλογάς. Συνήθως, με σταματούν στον δρόμο λόγω της θεατρικής δουλειάς. Στο Instagram θα δω οχετό. Απαντάω, μου αρέσει να απαντάω σε ανθρώπους που είναι αγενείς. Είμαι πειραχτήρι, θέλω να πειράζω. Έτσι, κάνω και με την Μπέτυ».

Αποκάλυψε με ποιους ανθρώπους της τηλεόρασής θα ήθελε να κάνει μία συζήτηση στην τηλεόραση.

«Θα ήθελα πολύ να μιλήσω με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επίσης, μιλάει λίγο παραπάνω αλλά θα μου άρεσε, περνάω καλά με τις τηλεοπτικές εκπομπές. Με χαλάνε πρόχειρες τηλεοπτικές σειρές γιατί είναι και η δουλειά μου. Αντίστοιχα, όταν βλέπω μία σειρά ενθουσιάζομαι. Είδα το ‘’Maestro’’, γυρνούσα σπίτι και ανυπομονούσα για το επεισόδιο. Το ‘’Πρώτος από εμάς’’, επίσης, είναι πολύ καλή σειρά. Με μαγνήτισε. Μου αρέσουν πολύ και οι ζωντανές εκπομπές».

Ο Δημήτρης Μακαλιάς αναφέρθηκε και στην οικογένειά του.

«Το κομμάτι της πατρότητας το κατάλαβα όταν πήρα αγκαλιά τον γιο μου. Μπορώ να πω πως είμαι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Και πολλές φορές δεν το αντέχω. Είναι ένα μαγικό ταξίδι που αλλάζει κάθε μέρα. Τώρα ήρθε και η μικρή και άλλαξαν οι ισορροπίες. Άλλες ανάγκες πάω να καλύψω στην μικρή και άλλες στον μεγάλο. Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι μία γιορτή που σιχαινόμαστε και εγώ και η Αντιγόνη αλλά κάνουμε κάθε χρόνο κάτι. Είναι πιο δύσκολος ο χρόνος τώρα με τα παιδία. Αλλά παρόλα αυτά θέλουμε να είμαστε οι δυο μας, θέλουμε και τα παιδία. Έχω μία γυναίκα που ξέρει πώς να δουλέψει τη σχέση».

Διαβάστε επίσης:

Πασχάλης Τσαρούχας: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του και η άφωνη Μενεγάκη

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts