Έγκυος η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά – Οι πρώτες φωτό

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της φαίνεται πως διανύει η Γιούλικα Σκαφιδά αφού όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, είναι έγκυος. Η κορυφαία ελληνίδα ηθοποιός θα γίνει μητέρα και το ανακοίνωσε με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλιά. Στη μια τη βλέπουμε μαζί με τον σκύλο της, ενώ στη δεύτερη κρατά το υπερηχογράφημα του μωρού της και λάμπει από ευτυχία.

Η ανάρτηση που έκανε:

«Με απόλυτη συναίσθηση της σκοτεινής πραγματικότητας των τελευταίων ημερών, της οργής, του φόβου για το αύριο, της απελπισίας και της αγωνίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μου, θα ‘θελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα.

Μια λέξη η οποία με κατακλύζει και με γεμίζει αυτήν την περίοδο που ζω τη δική μου προσωπική όμορφη στιγμή. Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα», έγραψε η Γιούλικα Σκαφιδά στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Δείτε την Γιούλικα Σκαφιδά να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά:

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »