Έγκυος η Χριστίνα Βραχάλη μετά τον χωρισμό

Πολύ καλά κρυμμένο κρατούσε το γλυκό μυστικό της η Χριστίνα Βραχάλη η οποία τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί!

Η αθλητικογράφος του Open παρά τον χωρισμό της από τον σύντροφό της ο οποίος είναι εκτός χώρου αποφάσισε να ζήσει το όνειρο της μητρότητας και από κοινού μαζί του κάνουν τα πρώτα σχέδια για την άφιξη του μωρού τους. Όπως αναφέρει η Real, ο χωρισμός του ζευγαριού υπήρξε βελούδινος όμως χάρηκαν εξίσου και οι δύο με την είδηση της εγκυμοσύνης.

Η όμορφη αθλητικογράφος είναι ήδη έξι μηνών έγκυος και η χαρά της ίδιας και των δικών της ανθρώπων όπως είναι οι γονείς της και η πασίγνωστη στιχουργός αδελφή της, Ελεάννα Βραχάλη είναι πολύ μεγάλη!

Το φύλο του μωρού

Φυσικά, εφόσον πέρασε ο πέμπτος μήνας κύησης, οι μέλλοντες γονείς γνωρίζουν και το φύλο του μωρού τους. Μετά την εξέταση β’ επιπέδου όπως ονομάζεται λοιπόν, η Χριστίνα Βραχάλη άκουσε να της ανακοινώνουν ότι περιμένει τον ερχόμενο Δεκέμβριο τη μικρή της πριγκίπισσα που αναμένεται να της αλλάξει για πάντα τη ζωή.

Πάντως, η Χριστίνα Βραχάλη, παρά τις αναρτήσεις της με φωτογραφίες στα social media των οποίων είναι δεινή χρήστης, κατάφερε με μαεστρία να κρύψει την όλο και πιο φουσκωμένη κοιλίτσα της. Ακόμα και σε φωτογραφίες με μαγιό που ανέβασε, φρόντισε να ποζάρει με την πλάτη ή τέλος πάντων περίτεχνα ώστε να μην γίνεται αντιληπτή η εγκυμοσύνη της.

Δες την στο βίντεο πώς ήταν ενώ ήταν έγκυος και δεν φαινόταν καθόλου:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts