Έκπληξη! Από τις Άγριες Μέλισσες στα Καλύτερά μας χρόνια της ΕΡΤ

Τον γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο του Αχιλλέα Μεγαρίτη στις Άγριες Μέλισσες. Ο Στάθης Κόικας έπειτα από την ολοκλήρωση του χαρακτήρα του στη δημοφιλή σειρά του ANT1 μπαίνει ξανά στα πλατό αυτή τη φορά για έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα, όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ tv» και τη στήλη «Πίσω από τις κάμερες» του Γιάννη Βίτσα.

«Υποδύομαι τον Άλκη, έναν νεαρό ηθοποιό του ελεύθερου θεάτρου, γνωστό του Νικήτα. Έτσι γνωρίζει και την Ελπίδα. Από την πρώτη στιγμή αναπτύσσεται ανάμεσά τους τεράστια συμπάθεια. Χαίρομαι πολύ γιατί ο ρόλος μου στα “Καλύτερά μας χρόνια” είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με αυτόν που είχα στις Άγριες Μέλισσες. Και οι δύο σειρές ουσιαστικά περιγράφουν την ίδια εποχή με διαφορά μιας πενταετίας. Από τη μία μιλάμε για ένα καλλιτέχνη με αριστερίζουσες ιδέες, ενώ στις Άγριες Μέλισσες για έναν φασίστα. Υποκριτικά έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αποτελεί τεράστιο στοίχημα», λέει ο Στάθης Κόικας.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts