Έκτακτα δρομολόγια σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά: «Σπάει» η απεργία

Έκτακτα δρομολόγια για Κεφαλονιά και Ζάκυνθο πραγματοποίησαν οι εταιρίες  IONIAN GROUP FERRIES και η KEFALONIAN LINES, παρά την απεργία της ΠΝΟ, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες των νησιών.
Στις πέντε τα ξημερώματα αναχώρησε το «Νήσος Κεφαλονιά» από τον Πόρο Κεφαλονιάς με προορισμό την Κυλλήνη. Δρομολόγια πραγματοποίησε από την Ζάκυνθο στην Κυλλήνη πλοίο της IONIAN GROUP FERRIES.

Φωτογραφίες από το λιμάνι της Κυλλήνης

Φωτογραφίες από το πλοίο «Νήσος Κεφαλονιά»

Η ανακοίνωση της IONIAN GROUP για τη Ζάκυνθο

Η Κοινοπραξία IONIAN GROUP και οι Ζακυνθινοί ναυτικοί της, ενστερνίζονται την κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ του αγαπημένου μας νησιού, από τα σοβαρά προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί.

Οι πλημμύρες, τα σκουπίδια, ή έλλειψη αγαθών πρώτης ανάγκης καθώς επίσης και οι νοσοκομειακές ανάγκες που προσφάτως κορυφώθηκαν, έχουν συνέπεια βαριές και οδυνηρές επιπτώσεις στην καθημερινότητα των συμπατριωτών μας.

Σύσσωμη η ομάδα της IONIAN GROUP με γνώμονα και μόνο την προσφορά, όπως έμπρακτα έχει πράξει και στο παρελθόν, πήρε την πρωτοβουλία να δώσει ανάσα στον πολυήμερο αποκλεισμό του νησιού μας.

Από την Παρασκευή 09/12/2016 το πρωί, τα πλοία μας δρομολογούνται για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των συμπατριωτών μας, έτσι ώστε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές αγωνίας και απόγνωσης που βιώνουν, να μην νιώσουν εγκαταλελειμμένοι.

Σεβόμαστε τον αγώνα των Ναυτεργατών, η ανάγκη όμως του νησιού, μας επιτάσσει.
Είναι υποχρέωσή μας!

Πηγή: www.inkefalonia.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts