Έκτορας Λιάτσος: Η ηθοποιός μητέρα του, η πλούσια οικογένειά του, ο ρόλος στο Ναυάγιο και η ιδιαίτερη σχέση με τη Φαμέλη

Ο Έκτορας Λιάτσος είναι ηθοποιός. Σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν, απ’ όπου αποφοίτησε το 2013. Εκτός από το θέατρο, έχει δραστηριοποιηθεί στον κινηματογράφο με τις συμμετοχές του στις ταινίες «Το μαγικό δέρμα» και «Αόρατος»

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Όρνιθες (2016), Γυάλινος Κόσμος (2018), Περιμένοντας τον Γκοντό (2019), Δωμάτιο του Σαίξπηρ (2016).

Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί στο «Ου φονεύσεις» και τη «10η εντολή» του Πάνου Κοκκινόπουλου.

Πάντως ο δρόμος της υποκριτικής δεν ήταν τελείως άγνωστος γι’ αυτόν, καθώς μητέρα του είναι η ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα. Για όσους δεν γνωρίζουν, ήταν η Ελένη στο «Εκείνες και εγώ», η αρραβωνιαστικιά του Ζάχου Δόγκανου.

Παππούς του Έκτορα Λιάτσου (πατέρας της μητέρας του) ήταν ο Γεώργιος Πιστιόλας που ίδρυσε την εταιρεία Agrino.

Ο Γεώργιος Πιστιόλας απεβίωσε το 2019, αφήνοντας πίσω του μια βαριά κληρονομιά. Ο ίδιος είχε γεννηθεί το 1930 και μαζί με τους δύο του αδελφούς, Ευστράτιο και Ευθύμιο, δημιούργησαν στο Αγρίνιο το εργοστάσιο επεξεργασίας ρυζιού το 1962.

Μάλιστα, είχε διατελέσει πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας από το 1983 έως το 2002 και επί χρόνια ήταν αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Μαζί με τη γυναίκα του απέκτησε δύο κόρες, τη γνωστή ηθοποιό Λουκία Πιστιόλα και τη Βασιλική Πιστιόλα, νυν αντιπρόεδρο της εταιρείας Agrino.

«Έχω κάνει 1-2 δουλειές στην τηλεόραση, οπότε αν κανείς με αναγνωρίσει στο δρόμο, παγώνω, νιώθω πάλι πολύ αμήχανα», είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

«Για πάρα πολλά χρόνια δούλευα σε μπαρ. Θέατρο – μπαρ· για πολύ καιρό ταυτόχρονα. Όταν τελείωνα από μια παράσταση δεν αναζητούσα την επόμενη, πήγαινα στο μπαρ και περίμενα να έρθει μια πρόταση. Έχω δουλέψει πολλές φορές σε μπαρ, επειδή έχω πει «όχι» σε παραστάσεις στις οποίες δεν ήθελα να συμμετέχω. Ήμουν πολύ χαρούμενος που δεν έκανα εκπτώσεις. Για την ακρίβεια, έχω κάνει ελάχιστες. Πλέον, δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά σε άλλους χώρους για να μπορώ να συντηρώ αυτό το προφίλ επιλογών», είχε πει επίσης το Έκτορας Λιάτσος.

Ο ρόλος του στο Ναυάγιο

Θα υποδυθεί στο Ναυάγιο τον Πέτρο Κωνσταντάκη. Η ζωή του Πέτρου αλλάζει πριν ακόμη πάρει την απόφαση να μπει στο πλοίο «Φοίνιξ». Φιλότιμος και καλοπροαίρετος, ο αγρότης από την Κρήτη θα βρεθεί αντιμέτωπος με το πιο σκληρό πρόσωπο της μοίρας. Ένα ένοχο μυστικό τον αναγκάζει να τραπεί σε φυγή. Ωστόσο, σε ένα παιχνίδισμα της μοίρας, το ναυάγιο θα του χαρίσει την ευκαιρία να ξεκινήσει από την αρχή απαλλαγμένος από τα βάρη του παρελθόντος.

Η ιδιαίτερη σχέση με την Φαμέλη

Δείτε τι είχε πει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για τον ηθοποιό και για το ταινιάκι τους που διήρκησε μόλις τέσσερα λεπτά:

Δείτε κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts