Έλενα Ασημακοπούλου: Oι τρεις αποβολές που είχε τα τελευταία χρόνια και ο λόγος που πήγε σε παιδοψυχολόγο

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Bruno Cirillo πέρασαν δύσκολα τα τελευταία χρόνια στην προσπάθειά τους να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Έχοντας ξορκίσει πια τις κακές αυτές στιγμές, μιλούν για το πώς το ξεπέρασαν.

Έλενα, είχες δηλώσει στην τελευταία σου συνέντευξη στο People πως «Τα τελευταία δυο χρόνια προσπαθούμε και θέλουμε να αποκτήσουμε ακόμα ένα παιδάκι. Δεν έρχονται όμως τα πράγματα πάντα όπως τα θέλουμε. Δυστυχώς έζησα κάποιες ατυχείς εγκυμοσύνες που με έριξαν ψυχολογικά». Απέβαλες τρεις φορές, ενώ έχει κινδυνεύσει και η ζωή σου. Θυμάμαι ότι στη συγκεκριμένη συνέντευξη δήλωνες πως το μεγάλο σου στήριγμα ήταν ο άντρας σου. Και θέλω να σε ρωτήσω, Bruno, πώς βίωνες εσύ εκείνες τις στιγμές;

B.: Όπως και να αισθανόμουν εγώ, το δύσβατο μονοπάτι το διανύει η γυναίκα. Και για μένα είναι επώδυνο, αλλά εγώ πρέπει να είμαι το στήριγμα, να βοηθήσω την οικογένειά μου και να βρω τη δύναμη να προχωρήσουμε μπροστά. Το δύσκολο για έναν άντρα είναι η προσπάθεια να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει στο σώμα και στην ψυχή της γυναίκας. Εγώ προσπάθησα να είμαι δίπλα στην Έλενα και να δίνω μια πιο αισιόδοξη νότα. Πιστεύω πως μια μέρα θα τα καταφέρουμε και θα μεγαλώσουμε την οικογένειά μας.

Ε.: Εκείνη την περίοδο μιλούσαμε πολύ, αν και ο Bruno είναι πολύ κλειστός χαρακτήρας. Ήθελε να ξέρει τι σκέφτομαι, πώς το βιώνω, μου έλεγε «Ό,τι σου έρχεται στο μυαλό θέλω να μου το λες και να το αναλύουμε».

Β.: Λειτούργησα με το ένστικτό μου. Γνωρίζω πολύ καλά τη γυναίκα μου και ένιωθα πως ξέρω πότε πρέπει να κάνω πλάκα, πότε να είμαι σοβαρός…

Επισκεφτήκατε κάποιον ειδικό;

Ε.: Την πρώτη φορά ήταν πολύ πιο δύσκολα, και σωματικά και ψυχολογικά, τις άλλες δυο φορές ήμουν πιο προετοιμασμένη, αν και την τρίτη φορά παραλίγο να κινδυνέψει η υγεία μου. Δεν πήγα σε ψυχολόγο, πήγα σε παιδοψυχολόγο όμως για τη Μαρία. Σε μια από τις εγκυμοσύνες το είχαμε πει στη μικρή. Όταν διεκόπη η κύηση, έπρεπε να πάρουμε πίσω το… μωράκι. Τότε ένιωσα αδύναμη και ζήτησα τη βοήθεια ειδικού. Ήθελα να μου πει ποιος ήταν ο καλύτερος τρόπος για να το χειριστούμε ώστε να μην της μείνει κάποιο τραύμα.

Οι συνεχείς ατυχίες δημιούργησαν κάποια κρίση στο γάμο σας;

Ε.: Όχι, τουναντίον. Δεθήκαμε πιο πολύ. Ο γάμος μας κλονίστηκε περισσότερο όταν γεννήθηκε η Μαρία, όχι τώρα. Με τον ερχομό ενός παιδιού αλλάζουν οι ισορροπίες και θέλει δύναμη και προσπάθεια για να μείνει το ζευγάρι ενωμένο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts