Έλενα Παπαρίζου: Το ένα λάθος μετά το άλλο

Είναι η μόνη γυναίκα στο The Voice, εννοούμε η μόνη γυναίκα κριτής φυσικά, οπότε την προσέχουμε λίγο παραπάνω. Το «προσέχουμε» με την έννοια του «παρατηρούμε». Όχι, δεν έχουμε σκοπό να υποστηρίξουμε την Έλενα Παπαρίζου όταν βλέπουμε τέτοιες εικόνες που μόνο καλό δεν κάνουν στην ίδια και τη δημόσια εικόνα της.

Μα είναι δυνατόν να ποστάρει τέτοιες εικόνες στα social media με το μπούτι έξω και το ρούχο τόσο πάνω; Και το χειρότερο είναι ότι πριν ανέβουν στα social αυτές οι εικόνες έχουν παίξει και στην Tv. και μετά κράζουμε τις νέες κοπέλες που τα πετάνε όλα έξω στην πίστα, τι να κάνουν κι αυτές όταν βλέπουν τις παλιές να μην έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο;

Κρίμα βρε Έλενα. Το ένα λάθος μετά το άλλο…

Έλενα Παπαρίζου: Θαυματουργά τα φώτα του The Voice

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Ο Γιωργίκης νιώθει ότι τον αγνοεί η Ιουλία αλλά καλοπερνά με τη Δέσπω- «Από πότε έχουμε να βρεθούμε σαν ζευγάρι;»

Το προξενιό της Ιουλίας: Στο επεισόδιο αυτής της Τετάρτης, η σύλληψη του Ρήγα, φέρνει αναστάτωση τόσο στην οικογένεια Σκούταρη, όσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »