Έλενα Τοπαλίδου: Πρόβα νυφικού, 18 ημέρες πριν από τον γάμο με τον Νίκο Κουρή

Σε λίγες μέρες παντρεύονται η Έλενα Τοπαλίδου και ο Νίκος Κουρής που μαζί έχουν αποκτήσει και έναν υπέροχο γιο και ήδη η ηθοποιός κάνει τις τελευταίες πρόβες του νυφικού της. Στις 12 Δεκεμβρίου θα γίνει ο γάμος.

Η ίδια πήγε σούπερ μάρκετ και επέστρεψε και στο instagram, 3 εβδομάδες πριν από τον γάμο καθώς έφτασε η στιγμή να κάνει πρόβα νυφικού. Η ίδια πάντως είχε αποκαλύψει πως θα είναι φόρεμα. Στις αναρτήσεις της έγραψε πως θα κάνει πρόβα νυφικού για πρώτη φορά εκτός θεάτρου.

Η Έλενα Τοπαλίδου με τον Νίκο Κουρή και τον γιο τους. 

«Εγώ είδα πρώτος το νυφικό γιατί το παρήγγειλα. Ο γιος μας θα συνοδεύσει τη μητέρα του στην εκκλησία. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με αυτό. Έκανα πρόταση γάμου κανονικά, γονάτισα. Δεν έχω κανένα θέμα με την παρουσία δημοσιογράφων στον γάμο μου», δήλωσε πρόσφατα ο Νίκος Κουρής.

«Γουστάρουμε να το κάνουμε τώρα και τώρα θα παντρευτούμε. Επιλέξαμε ως ημερομηνία την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου. Η ημερομηνία είναι τυχαία. Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία ή συμβολισμό. Άλλωστε, ούτε εγώ ούτε η Έλενα πιστεύουμε στους συμβολισμούς… Η συγκεκριμένη μέρα, όμως, μας βολεύει γιατί δεν θα δουλεύουμε και επίσης είναι κοντά στις γιορτές, κάτι που επιθυμούσαμε πολύ.

Επιλέξαμε να παντρευτούμε στην αγαπημένη μας εκκλησία, τον Ιερό Ναό Παναγίτσα στο Παλαιό Φάληρο. Κουμπάροι μας θα είναι ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένων φίλων μας, που δεν έχουν σχέση με τον χώρο του θεάτρου. Καλεσμένοι θα είναι συγγενείς και φίλοι που θέλουμε πολύ να βρίσκονται κοντά μας», είχε πει σε άλλη στιγμή στην Real.

«Όλες τις ημέρες είχαμε κάτι να κάνουμε. Δεν είχαμε τι να κάνουμε στις 12 Δεκεμβρίου και είπαμε δεν παντρευόμαστε; Κανονικά θρησκευτικό γάμο θα κάνουμε. Ο Νίκος Κουρής μου ετοίμασε το νυφικό. Δεν θα πω λεπτομέρειες, είναι ωραίο. Υπάρχουν πράγματα στον Νίκο που με εκπλήσσουν ακόμη. Όταν καθίσαμε δίπλα δίπλα σε μια παράσταση, ένιωσα μια έλξη, μια ζέστη. Δεν είδα την παράσταση», είχε πει η Έλενα Τοπαλίδου στην εκπομπή Γεια σου.

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts