«Έμενα στο νεκροταφείο όταν πέθανε η αδερφή μου, της μιλάω και τώρα» – Η Άννα Φόνσου εξομολογείται

Στούντιο 4: Η Άννα Φόνσου ήταν καλεσμένη στην ΕΡΤ και συγκλόνισε για άλλη μια φορά με τα όσα είπε. Η Άννα Φόνσου μίλησε για τον χαμό της αδελφής της.

Όπως είπε όταν πέθανε πήγαινε στο νεκροταφείο και έμενε εκεί. Είχε πιάσει πάτο και δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον χαμό της. Ήταν κάτι που δεν μπορούσε να το πιστέψει με τίποτα και είχε αφήσει τη ζωή της στην άκρη, πηγαίνοντας μόνο στον τάφο της στο νεκροταφείο.

«Αν δεν φτάσεις στον πάτο δεν ξέρεις πώς είναι… Όταν έχασα την αδερφή μου έφτασα στον πάτο. Ένιωσα μέχρι εκεί ήταν να ζήσω. Δεν ήθελα να πάω ούτε στην κηδεία. Με περίμεναν. Πήγα και έβαλα και μουσικές όμως. Το βράδυ πήγα στο σπίτι και έπεσα λιπόθυμη. Πήγα στο νοσοκομείο και με έβαλαν στην εντατική. Μετά δεν έκανα τίποτα. Με ζητούσαν από δουλειές και έκλεινα το τηλέφωνο. Είχα πληρώσει κάτι για να πηγαίνω κάθε μέρα στον τάφο της, της πήγαινα μπλούζες και τέτοια, είχα τρελαθεί. Μου λέει η κόρη μου, που είναι η κόρη της αδελφής μου που την έχω υιοθετήσει: αν δεν σταματήσεις να πηγαίνεις στο νεκροταφείο, δεν θέλω να σε ξαναδώ. Εκεί με ταρακούνησε. Ήταν πολύ όμορφη η αδερφή μου. Έμενα στο νεκροταφείο όταν πέθανε η αδερφή μου, της μιλάω και τώρα. Είχε νοσήσει στον πνεύμονα χωρίς να έχει καπνίσει ποτέ», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Φόνσου.

Όπως είχε αποκαλυφθεί πριν από το καλοκαίρι, η ηθοποιός και πρόεδρος του Σπιτιού του Ηθοποιού, έπρεπε να φύγει από το διαμέρισμά της όπου πέρασε τα περισσότερα χρόνια της ζωής της, καθώς διαπιστώθηκε πρόβλημα στη στατικότητα της πολυκατοικίας. Έτσι, αναγκάστηκε, μετά και από την προτροπή των ειδικών να εγκαταλείψει το σπίτι της και να νοικιάσει άλλο ώστε να μεταφέρει τα υπάρχοντά της εκεί μέχρι να δει τι θα γίνει με την πολυκατοικία.

Όλα ήταν καλά για την Άννα Φόνσου τους μήνες του καλοκαιριού που πέρασε και μάλιστα, όπως είπε, το είχε διακοσμήσει όπως ακριβώς ήθελε ενώ είχε βάψει και τους τοίχους με έντονα χρώματα.

Μόνο που με τα πρώτα κρύα, διαπίστωσε πως τελικά όντως δεν μπορούσε να ζήσει εκεί. Και αυτό γιατί όταν με την πρώτη ψύχρα ζήτησε από τη βοηθό της να ανάψει το καλοριφέρ, εκείνη της είπε ότι δεν υπήρχε θέρμανση στο σπίτι.

Έτσι, εκείνο το βράδυ, αναγκάστηκε να διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο ενώ ήδη έχει εγκατασταθεί στο σπίτι του Ηθοποιού που η ίδια έχει δημιουργήσει για τους συναδέλφους της που το έχουν ανάγκη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts