Έμιλυ Κολιανδρή: «Η Ελένη Κοκκίδου είναι ανακατώστρα. Είχε ανακαλύψει τη….»

Η ηθοποιός, Έμιλυ Κολιανδρή ήταν καλεσμένη σήμερα 22/2 στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4 και μίλησε για όλα και για όλους. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη, τις φιλίες με ανθρώπους που δουλεύουν στο χώρο της υποκριτικής και για την Ελένη Κοκκίδου.

Οι δυο τους εκτός από συνάδελφοι και φίλες είναι και κουμπάρες καθώς έχει βαφτίσει τον γιο της, Αλέξανδρο.

«Κάνουμε παρέα και με άλλους ηθοποιούς. Ειδικά τα παλιά τα χρόνια, στην προ παιδιών εποχή, κάναμε παρέα κυρίως με ηθοποιούς γιατί βγαίναμε μετά την παράσταση. Έχουμε κρατήσει βεβαίως σχέσεις και μέσα σε αυτά τα χρόνια με πολλούς έχουμε γίνει οικογένεια. Μας έχουν βαπτίσει τα παιδιά μας, μας έχουν παντρέψει. Κουμπάρος μας είναι ο Νίκος Καραθάνος και η Ελένη Κοκκίδου μας έχει βαπτίσει τον Αλέξανδρο, ο χορογράφος Χρήστος Παπαδόπουλος…», είπε αρχικά η Έμιλυ Κολιανδρή και συνέχισε:

«Η Ελένη Κοκκίδου είχε ανακαλύψει τη σχέση μας με τον Χρήστο πριν το πούμε εμείς σε κανέναν. Μεγάλη ανακατώστρα! Το είχε αντιληφθεί γιατί ήμασταν μαζί στις ίδιες πρόβες και ήταν μεγάλη γάτα! Γάτα, είναι και γάτα! Και τελικά έγινε νονά του παιδιού μας. Μετά από τα παιδιά, έχουμε ευτυχήσει και είμαστε αρκετά τυχεροί και σε αυτό το κομμάτι γιατί κάνουμε παρέα με τους γονείς των φίλων των παιδιών μας αλλά πάλι τυγχάνει να είναι άνθρωποι που μας ταιριάζουν. Και είμαστε έξι – επτά οικογένειες που κάνουμε πολλή παρέα, πάμε μαζί τριήμερα. Αυτό δεν είναι αυτονόητο να συμβεί γιατί έχω βρεθεί και σε παρέες που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε».

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts