Ένα απίθανο καλοκαίρι γεμάτο Good Vibes!

H πιο αισιόδοξη εποχή του χρόνου επιτέλους έφτασε και ήρθε η ώρα να πετάξουμε από πάνω μας έγνοιες και προβλήματα και να ετοιμαστούμε για ένα αξέχαστο καλοκαίρι, παρέα φυσικά με Good Vibes, χρώμα και διάθεση που θα μας χαρίσει και φέτος η αγαπημένη μας εταιρία Legami. Μικροί μεγάλοι λοιπόν, εξοπλιστείτε με όλα τα απαραίτητα, για super ανέμελες και παιχνιδιάρικες στιγμές στην θάλασσα!

Κουλούρες σε υπέροχα σχέδια, άνετα και χρωματιστά στρώματα για χαλάρωση, μπάλες με αστερίες, μονόκερους και μικρούς χαριτωμένους καρχαρίες, νεροπίστολα και cute πετσέτες, χωράνε όλα στην τσάντα θαλάσσης που θα μας ταξιδέψει σε μακρινούς και πολύχρωμους προορισμούς. Κουβαδάκια, βεντάλιες, ανεμιστηράκια, ιππόκαμποι και κύματα και σανίδες του surf, τρυπώνουν στις βαλίτσες μας για να κάνουν ακόμα καλύτερο το Legami καλοκαίρι μας!

Σας περιμένουμε λοιπόν στα καταστήματά μας με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, για να ανακαλύψετε όλη την καλοκαιρινή σειρά της Legami και να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε ιστορίες με ήλιο, παιχνίδι και πατούσες στην άμμο! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 3247128 email: [email protected]

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts