Έξαλλη η Καινούργιου: «Με βρίζει σα να μην υπάρχει αύριο. Με λέει πλαστικομούρα…»

H Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την «επίθεση» που δέχθηκε ο Νίκος Μουτσινάς από έναν follower του στο Instagram αποκάλυψε τι συνέβη στην ίδια!

Η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε: «Μπράβο και καλά έκανε, γιατί αυτό είναι το διαδικτυακό bullying. Κι ας μιλά ένας άνθρωπος, όπως κι εγώ που το έχω υποστεί καθημερινά Υπάρχει ένας λογαριασμός ψεύτικος, για τον οποίο έχω πάει στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και έχω κάνει αναφορά.»!

Και υπογράμμισε: «Ταγκάρει όλους τους φίλους μου και τον Φίλιππο, με βρίζει σαν να μην υπάρχει αύριο. Με λέει πλαστικομούρα, γράφει στον Φίλιππο γιατί είναι μαζί μου. Τέτοιο μένος και μίσος δεν έχω ξαναδεί. Με βρίζει με χυδαίο τρόπο και χωρίς επιχειρήματα. Αν δεν σου αρέσουμε unfollow».

Και κατέληξε λέγοντας ε: «Προσπαθώ να καταλάβω. Λέω βιώνουμε δύσκολες εποχές και ο κόσμος περνά δύσκολα. Καταλαβαίνω το θυμό που μπορεί να έχει μια κυρία στο δρόμο και να ξεσπάσει ή στη δουλειά. Αλλά το να κάθεσαι αραχτός στον καναπέ και να σχολιάζεις κάτω από μια φωτογραφία και να βρίσεις τόσο αισχρά, δεν θα μας βγάλει πουθενά. Θα πάμε στην κόλαση στο τέλος. Λίγο καλοσύνη».

Δείτε όλα όσα είπε παρακάτω η Κατερίνα Καινούργιου:

Πηγή

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 6752 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr