Έξαλλη η Ματθίλδη Μαγγίρα: «Έπρεπε να ντυθεί…»

Το πρωί της Τετάρτης (7/12) στην πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη» προβλήθηκε η συνέντευξη της Ματθίλδη Μαγγίρα. Η εκπομπή του Mega όπως κάθε μέρα κάνουν φάρσες στους καλεσμένους τους και η ηθοποιός ήταν μέσα σε αυτούς.

Η ηθοποιός πριν από λίγο καιρό είχε “ανοιχτεί” και εξομολογηθεί για την περίοδο που αντιμετώπιζε την κατάθλιψη.

Το πρωί της Τετάρτης, λοιπόν, ο Γιώργος Κρικοριάν βρέθηκε με την ηθοποιό για την προγραμματισμένη συνέντευξη, όπως νόμιζε αυτή τουλάχιστον. Η Ματθίλδη Μαγγίρα, “έπεσε μέσα” και μάλιστα τόσο πολύ που έγινε έξαλλη κατα την διάρκεια. Τι ήταν αυτό που έπρεπε να κάνει…να ντυθεί χριστουγεννιάτικο δέντρο κατα την διάρκεια της συνέντευξης.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής (ο συνεργός) θα έπαιρνε συνέντευξη στη Ματθίλδη Μαγγίρα, την οποία ενημέρωσε πως θα πρέπει να ντυθεί… χριστουγεννιάτικο δέντρο, κάτι που δεν της άρεσε και πολύ. Εκεί όμως ξεκίνησε το “καλό”.

Η Ματθίλδη λοιπό, είπε πως δεν υπάρχει περίπτωση να φορέσει αυτή τη στολή και στη συνέχεια ακολούθησε ένας χαμός μέσα στο δωμάτιο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts