Έξαλλη η Σκορδά: «Δεν θέλω να ασχοληθώ γιατί το κάνει απλά για να παίξει στα κανάλια»

Η εκπομπή, Fay’s Time και η Φαίη Σκορδά σχολίασε την πρεμιέρα του Power of love και τις αντιδράσεις που προκάλεσε με τα λεγόμενά του σχετικά με τις γυναίκες ο Νίκος Πελετιέ.

“Αυτό δεν θα έπρεπε να προβληματίζει μόνο τις γυναίκες, αλλά και τους άντρες. Ένας άνθρωπος που συστήνεται ως προπονητής σχέσεων και πάει στο Power of Love για να βρει τον έρωτά του… ούτως ή άλλως αυτό κάπως δεν στέκει, το καταλαβαίνουμε. Κάτι δεν πάει καλά”, είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

“Προφανώς και καταλαβαίνουμε ότι αυτά που πρεσβεύει δημιουργούν προβλήματα, πόσο μάλλον στις μέρες που ζούμε. Υπάρχουν άνθρωποι που λένε κάτι για να αποκτήσουν followers ή δημοσιότητα…Εγώ δεν θέλω να δώσω… δεν θέλω να ασχοληθώ με τον συγκεκριμένο γιατί θεωρώ ότι αυτό που κάνει είναι απλά να παίξει στα κανάλια και να κερδίσει δημοσιότητα” πρόσθεσε.

«Βρείτε της άντρα! Έχει πάει σε τόσα ριάλιτι» – Η παίκτρια του Power of Love που ξεσήκωσε το X

Ποιος είναι ο Νίκος Πελετιέ

Ηλικία: 27 ετών

Πόλη: Λάρνακα

Ιδιότητα: Transformation coach

Ζώδιο: Καρκίνος

Κατάγεται από τη Λευκωσία αλλά ζει στη Λάρνακα. Έχει μία αδερφή μεγαλύτερη η οποία τον παρακίνησε να πάρει μέρος στο παιχνίδι. Έχει σπουδάσει στην Αγγλία sport coaching. Εκεί γνώρισε τον μέντορά του, ο οποίος τον μύησε στο self-improvement πάνω στο κομμάτι του fitness και του dating με το οποίο ασχολείται μέχρι σήμερα. Η παγοθεραπεία είναι μέρος της καθημερινής του ρουτίνας. Πιστεύει πως έχει έρθει σε αυτό τον κόσμο με σκοπό να βοηθήσει άλλους ανθρώπους.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts