Έξαλλη η Χατζίδου με τον Ετεοκλή! Έβγαλε τα οικογενειακά τους στη φόρα! Τι συνέβη;

Έξαλλη εμφανίστηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά της σημερινής εκπομπής Breakfast@Star η Ελένη Χατζίδου που έκανε σκηνή στον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου στον «αέρα».

Ο λόγος; Το γεγονός ότι ο Ετεοκλής όλο και πιο συχνά πλέον κοιμάται στον καναπέ και δεν πηγαίνει ποτέ να κοιμηθεί δίπλα της. «Όλο και πιο κοντά έρχονται τα Χριστούγεννα, όλο και πιο μακριά φεύγει ο άντρας μου» είπε αρχικά χαριτωμένα η Ελένη Χατζίδου η οποία βέβαια είχε ξεκινήσει στον Ετεοκλή από νωρίς τη μουρμούρα.

Ο Ετεοκλής έσπευσε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως δεν είχε άλλη επιλογή αφού τον πήρε ο ύπνος στον καναπέ γιατί παρακολουθούσε μέχρι αργά το πρόγραμμα του Star. Η Ελένη Χατζίδου όμως δεν τον άφησε να ξεγλιστρήσει λέγοντάς του ότι είναι πολύ ύποπτο που βρίσκει συχνά δίπλα του το πρωί απομεινάρια σνακ που τρώει μέσα στο βράδυ. Και τότε όμως ο Ετεοκλής δικαιολογήθηκε λέγοντας πως ό,τι τρώει το τρώει μέσα στον ύπνο του και πως το κάνει για εκείνη για να μη ζηλέψει και φάει και εκείνη και παχύνει.

Η Ελένη όμως δεν έδειξε να πείθεται και μάλιστα κλείνοντας την μεγάλη παρένθεση που είχε ανοίξει με τα οικογενειακά τους, ευχήθηκε σύντομα αυτό να αλλάξει για να κοιμάται με τον σύζυγό της στο κατά τα άλλα πολύ άνετο διπλό κρεβάτι τους. Δείτε την απολαυστική έκρηξη της Ελένης Χατζίδου:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »