Έρευνα – Απίστευτα στοιχεία και στατιστικά για την παγκόσμια αγορά της βιομηχανίας σεξoυαλικών παιχνιδιών

Η βιομηχανία των σεξουαλικών παιχνιδιών αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς και οι λόγοι αυτής της ανάπτυξης ποικίλουν. Η άνοδος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διευκόλυνε την ενημέρωση για νέα προϊόντα και υπηρεσίες, γεγονός που έδωσε στις εταιρείες μεγαλύτερη πρόσβαση στη βάση πελατών τους και τις βοήθησε να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους.

Περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται επίσης άνετα με την αγορά πραγμάτων στο διαδίκτυο. Αυτό όχι μόνο τους διευκολύνει να ψωνίζουν ιδιωτικά, αλλά τους βοηθά επίσης να αποφύγουν την αμηχανία εάν ανησυχούν για το γεγονός ότι βλέπουν τις αγορές τους άλλοι πελάτες ενώ περιμένουν στην ουρά σε ένα κατάστημα.

Ο ίδιος ο κλάδος αλλάζει επίσης: οι εταιρείες προσφέρουν μεγαλύτερη ποικιλία από ποτέ, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει κάτι για όλους—ακόμη και εκείνοι που ίσως δεν θεωρούσαν ότι ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο μέχρι τώρα, μπορούν να βρουν κάτι που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες τους!

Η βιομηχανία των σεξουαλικών παιχνιδιών, όπως παρουσιάζεται από το Κέντρο Έρευνας Bedbible.

Αυτή η περιεκτική έκθεση αποκαλύπτει τις εξελισσόμενες τάσεις και στάσεις απέναντι στα σεξουαλικά παιχνίδια, που υποστηρίζονται από διαχρονικά δεδομένα από το 2017 έως το 2023 και πληροφορίες από +30.000 ερωτηθέντες.

Αυτή η μελέτη προσφέρει μια μοναδική ματιά στην τρέχουσα κατάσταση της αγοράς σεξουαλικών παιχνιδιών, στις αντιλήψεις του κοινού και στα πρότυπα χρήσης. Από τις αποτιμήσεις της αγοράς έως τις ατομικές προτιμήσεις, αυτή η αναφορά είναι ένας θησαυρός πληροφοριών για όποιον ενδιαφέρεται για τον κόσμο των παιχνιδιών για ενήλικες .

Σημαντικά ευρήματα με βάση την έρευνα που έκανε το MEGA SEXSHOP. Μια Ελληνική επιχείρηση που αποστέλλει σε όλο τον κόσμο μέσω του Eshop της MEGASEXSHOP.COM.

Η προσθήκη των sex toys στην ζωή μας δεν θεωρείται πλέον ταμπού και οι άνθρωποι που επιλέγουν να τα εντάξουν στη σεξουαλική τους ζωή, είναι πολλοί. Πάνω από το 50% των Αμερικανών κατέχουν τουλάχιστον ένα παιχνίδι ενηλίκων, όπως δονητές, ομοιώματα, δαχτυλίδια πέους και κολπικές μπάλες. Έρευνες αποκαλύπτουν ότι οι γυναίκες, οι δεσμευμένοι και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία είναι κυρίως οι χρήστες αυτών. Η χρήση των sex toys καταδεικνύει την προθυμία τους να δώσουν προτεραιότητα στην ευχαρίστηση και την ερωτική έκφραση. To SEX χωρίς Taboo είναι το Νο1 ελιξίριο νεότητας και χωρίς καμία αμφιβολία μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο φάρμακο για όλα. 

Ανεξάρτητα πάντως από την ηλικία και το φύλο, ανεξάρτητα από την εμπειρία και την εικόνα για το σώμα, κάθε άνθρωπος αξίζει να εξερευνήσει τη σεξουαλικότητά του και να νιώσει την ευχαρίστηση. Τα σεξουαλικά παιχνίδια είναι απλώς ένα μέσον για να το επιτύχει.

Θα βρείτε αμέτρητες επιλογές με ένα κλικ στο Mega Sex Shop.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts