Έρχεται κι άλλος γάμος από το πουθενά στον Σασμο

Έρχεται ένας γάμος από το πουθενά, που αναμένεται να ταράξει τις ισορροπίες, στη σειρά Σασμός.

Ένα ζευγάρι σκέφτεται πολύ σοβαρά να κάνει το επόμενο βήμα, αγνοώντας τις συνέπειες.

Ποιο είναι αυτό και τι αναμένεται να αλλάξει, στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας ιστορίας; Θα πει το ναι η ηρωίδα στον ερωτευμένο νέο; Πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους μετά από αυτή την πρόταση;

Ο Μύρωνας θα κάνει μια μεγάλη ερωτική εξομολόγηση στην Άσπα. Στόχος του είναι να την κλείσει στην αγκαλιά του και να την κάνει, επιτέλους, ευτυχισμένη.

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi που κυκλοφορεί, ο Μύρωνας θα κάνει πρόταση γάμου στην Άσπα. Εκείνη, αν και διστακτική – κι απόμακρη- στην αρχή, θα δεχτεί να πραγματοποιηθεί αυτός ο γάμος, στη σειρά Σασμός.

Η ζωή της δίνει μια δεύτερη ευκαιρία, για να χαμογελάσει ξανά. Μένει, μόνο, να την αρπάξει και να δει το μέλλον της πιο αισιόδοξα, πλάι σε έναν άνθρωπο που την αγαπά και τη νοιάζεται πραγματικά.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

To θρυλικό «Show must go on» των Queen σε μία ιδιαίτερη ερμηνευτική διασκευή από τους Operatical

Το ξεχωριστό συγκρότημα των Operatical μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά το θρυλικό «Show must go on» σε μια ιδιαίτερη ερμηνευτική διασκευή βασισμένη στο Μusical Moulin Rouge του Baz Luhrmann. Έπειτα από την κυκλοφορία των γαλλόφωνων ισπανόφωνων, αγγλικών και ελληνικών