Έρχεται ο Σασμός 4; Οι συζητήσεις και οι τελικές αποφάσεις

Σασμός: Με ταχείς ρυθμούς θα προχωρήσουν οι συζητήσεις στον Alpha για τον τέταρτο κύκλο της αγαπημένης σειράς, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Όπως αποκάλυψε η Realnews την περασμένη εβδομάδα, παρότι η δημοφιλής σειρά φέρει φέτος στον τίτλο της τη λέξη «επίλογος», υπάρχει η σκέψη να βρεθεί η φόρμουλα ώστε να συνεχιστεί και για τέταρτη σεζόν. Η συνέχεια του «Σασμού» θα αποτελεί spin-off, δηλαδή εξέλιξη της ιστορίας με μερικούς και όχι όλους τους ήρωες. Ποιοι χαρακτήρες του «Σασμού» θα… σύρουν το άρμα για τη συνέχεια;

Ακόμα δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις καθώς οι επαφές με τους ηθοποιούς βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο Δημήτρης Λάλος στον ρόλο του Μαθιού αποτελεί ένα από τα κεντρικά πρόσωπα που συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να μετέχουν και στη συνέχεια του «Σασμού», παρά τις φήμες για συμμετοχή του ηθοποιού σε ελληνοποιημένη εκδοχή του «Εζέλ», οι οποίες διαψεύδονται από την εταιρεία παραγωγής.

Στόχος του Alpha και της jK Porductions είναι οι αποφάσεις για το μέλλον του «Σασμού» να οριστικοποιηθούν μέχρι τα τέλη Ιανουάριου.

Δείτε όμως στο ακόλουθο βίντεο τι είπε και ο Δημήτρης Λάλος πρόσφατα:

Πηγή: Real

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts