«Έρχεται στο σπίτι σαν να έχει γυρίσει από πραγματική κηδεία» – Νταλιάνης για Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Σασμός: Ο Γιάννης Νταλιάνης ήταν καλεσμένος στη Super Κατερίνα και σχολίασε τα διθυραμβικά σχόλια που έλαβε η σύζυγός του, Μαριλίτα Λαμπροπούλου για την ερμηνεία της ως χαροκαμένη Βασιλική που έχασε τον γιο της στη σειρά του Alpha.

«Η Μαριλίτα έχει κάνει πολύ σημαντικό. Είναι συγκινητικά τα μηνύματα που παίρνει από ανθρώπους που έχουν βιώσει τέτοια θέματα και κάπως πέρα από την ερμηνεία της που είναι πολύ βαθιά και έρχεται στο σπίτι και είναι σαν να έχει γυρίσει από πραγματική κηδεία, δεν είναι εύκολο αν μπεις σε τέτοια πράγματα, ρισκάρεις συναισθήματα.

Μέσα από αυτό οι άνθρωποι που βίωσαν το ίδιο νιώθουν ότι κάπως λυτρώνονται όπως λένε τα μηνύματα, μοιράζεται το βάρος, απαλύνεται ο πόνος τους. Δεν είναι μόνοι τους» ανέφερε.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »