Έρωτας Φυγάς: Έγκυος η Ευγενία στο παιδί του Φάνη;

Έρωτας Φυγάς: Σαν βόμβα θα σκάσουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Open, μιας και θα δούμε την Ευγενία να ανακοινώνει πως είναι έγκυος, με τον Μάρκο να θεωρεί πως ο Φάνης είναι ο πατέρας κι όχι εκείνος.

Συγκεκριμένα, Ευγενία και Μάρκος έχουν έρθει κοντά, κάτι που προκαλεί σχόλια στους κατοίκους της περιοχής και η φήμη ότι είναι ζευγάρι έχει αρχίσει να διαδίδεται, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ.

«Καλό θα ήταν να ασχοληθείς πρώτα με τα δικά σου προβλήματα. Όλη η Μεσσήνη σχολιάζει για το ότι η σύζυγός σου έχει κάτι με τον Φάνη, τον ανιψιό του Παράσχου», λέει μάλιστα ένας ντόπιος στον Μάρκο.

Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα ο Μάρκος να πως το παιδί που περιμένει η Ευγενία δεν είναι δικό του, αλλά του Φάνη για αυτό και τον απειλεί με όπλο.

«Πλάγιασες με την Ευγενία και πάτε να μου φορτώσετε το παιδί; Όλη η περιοχή σας κουβεντιάζει. Με έχετε ξεφτιλίσει», θα του πει ο Μάρκος, με τον Φάνη να ξεκαθαρίζει την κατάσταση:

«Δεν είναι αλήθεια αυτό που λες. Δεν έχει συμβεί τίποτα ανάμεσα σε μένα και την Ευγενία» και εκείνη την ώρα εμφανίζεται η Ευγενία, η οποία αναγκάζεται να αποκαλύψει όλη την αλήθεια: «Σε παρακαλώ, μην του κάνεις κακό. Ό,τι λέει είναι αλήθεια. Δεν πλάγιασα μαζί του. Δεν είμαι έγκυος».

Δες απόσπασμα από το επεισόδιο της Δευτέρας, της σειράς Έρωτας φυγάς:

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts