Έρωτας φυγάς αποκάλυψη: Τι έγραφε το μέιλ που έλαβαν οι ηθοποιοί για το φινάλε

Μία τελείως διαφορετική εκδοχή στα όσα λέγονται για τη σειρά του Open, Έρωτας φυγάς, έδωσε σήμερα 1/12 μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε ρεπορτάζ και όπως ανέφερε, το κανάλι προσπαθεί να μειώσει το μπάτζετ καθώς το κόστος είναι πολύ μεγάλο σε σχέση με τα κέρδη, ενώ ένα προσωπικό θέμα που έχουν κάποιοι από τους πρωταγωνιστές και δεν μπορούν να συνεχίσουν, βάζει φρένο για τη συνέχεια.

«Λανθασμένα κυκλοφορεί ότι κόβεται ο Έρωτας φυγάς. Το έχω ψάξει πάρα πολύ και θα σας δώσω όλα τα στοιχεία. Όντως η εταιρία παραγωγής έστειλε ένα μέιλ σε όλους τους ηθοποιούς και τους ενημέρωνε ότι η συμφωνία που είχαν για συγκεκριμένα επεισόδια θα ολοκληρωθεί.
Η σειρά όντως προς το παρόν φαίνεται ότι ολοκληρώνεται στα 110 επεισόδια που μας πάνε περίπου μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Αυτό που μαθαίνει ότι η συγκεκριμένη σειρά που κάνει πολύ υψηλά νούμερα, είχε ένα τεράστιο κόστος. Για τις δύο σεζόν έφτασε τα 13 εκατομμύρια ευρώ. Η νέα διοίκηση του σταθμού έκανε μια πολύ έξυπνη κίνηση να μεταφέρει τη σειρά σε νέα ώρα. Η σειρά δεν κατάφερε να φέρει ανάλογα έσοδα σε αυτή τη ζώνη
», είπε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος και συνέχισε:

«Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που θα το δούμε σε λίγους μήνες. Υπάρχει κάποια αλλαγή που έχει να κάνει με τους πρωταγωνιστές. Κάποιοι από αυτούς δεν μπορούσαν να είναι και για την εξέλιξη της σειράς θα ήταν δύσκολο αυτό που λέμε το “αν φύγει ο πρωταγωνιστής”. Έχει να κάνει με ένα προσωπικό θέμα που έχουν κάποιοι πρωταγωνιστές και δεν μπορώ να το θίξω. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει η διαπραγμάτευση παρόλο που πήραν το μέιλ. Το κανάλι δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα, προσπαθεί να μειωθεί το μπάτζερ και να τελειώσει η σειρά αντί για Μάρτιο, τον Ιούνιο».

Μάλιστα, στη Super Κατερίνα, προβλήθηκε για πρώτη φορά και το μέιλ που έλαβαν οι πρωταγωνιστές χθες από την εταιρεία παραγωγής. Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν:

Θυμίζουμε ότι όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από το Happy Day το πρωί της Πέμπτης 30/11, το καθημερινό σίριαλ του σταθμού μετά τις γιορτές ρίχνει αυλαία.

Οι τηλεθεατές που παρακολουθούν τον «Έρωτα Φυγά» δεν θα έχουν τη δυνατότητα –σύμφωνα με το ρεπορτάζ- να δουν πως ολοκληρώνεται η σειρά, αφού το κανάλι δεν προχωράει σε νέα επεισόδια ελλείψει χρημάτων.

Μάλιστα, χθες οι συντελεστές της σειράς ενημερωθήκαν πως σταματάνε με ένα mail, το οποίο περιγράφει τους λόγους που συμβαίνει αυτό. Όπως είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου, η παραγωγή πληρώνει κανονικά τους ηθοποιούς, ωστόσο το Open οφείλει τεράστια ποσά στην εταιρεία παραγωγής.

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts