Έρωτας Φυγάς: Δεν πάει ο νους σας που γίνονται τα γυρίσματα της σειράς – Φωτογραφίες

Έρωτας Φυγάς: Η αγαπημένη σειρά του Open επιστρέφει και δημοσιογράφοι συναντήθηκαν μαζί με τους πρωταγωνιστές, το απόγευμα της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου σε μία από τις τοποθεσίες των γυρισμάτων.

Όλοι οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές ήταν εκεί και υποδέχτηκαν τους δημοσιογράφους με το κλίμα να είναι παρεΐστικο και τους ίδιους να αδημονούν για την μεγάλη πρεμιέρα η οποία έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 20.00 με διπλό επεισόδιο, έχοντας ως στόχο να προσελκύσουν το κοινό με τις ανατρεπτικές ιστορίες των ηρώων τους.

Μια επιπλέον έκπληξη σε αυτή την συνάντηση ήταν η παρουσία του γιου του Σταύρου Σβήγκου. Ένας υπέροχος νεαρός, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό του μπαμπά του παρακολουθώντας σκηνές από τα γυρίσματα.

Ωστόσο, θα εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι μέρος των γυρισμάτων της σειράς Έρωτας φυγάς πραγματοποιούνται στο… Γηροκομείο Αθηνών!

Όπως θα δείτε και παρακάτω, ο χώρος είναι εξαιρετικός και μάλιστα εκτός από απίθανους κήπους μπορεί κανείς να διακρίνει τα υπέροχα ψηλά πέτρινα κτίρια.

Πηγή φωτό: Google

Δες κι αυτό:

Δες περισσότερες φωτογραφίες από τη συνάντηση με τους ηθοποιούς ΕΔΩ

pikashow apk download

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »