Έρωτας φυγάς εξελίξεις εβδομάδας: Η Μαργέτα κρύβεται στην Αθήνα ενώ τα νέα για την υγεία του Στέφανου δεν είναι καθόλου καλά

Έρωτας φυγάς: Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στον Έρωτα Φυγά, από Δευτέρα 13 έως Παρασκευή 17/11.

Περίληψη 47ου  επεισοδίου // 13 Νοεμβρίου στις 20.00

Η Αλεξάνδρα και η Ουρανία παγιδεύονται στο φλεγόμενο σπίτι της Ουρανίας, και προσπαθούν να βρουν τρόπο διαφυγής. Η Μαργέτα κρυμμένη στο σπίτι της στην Κηφισιά προσπαθεί να μην αποκαλύψει σε κανέναν τις πληροφορίες διάσωσής της, ενώ οι υποψίες για τον πιθανό αίτιο της δολοφονίας της Μαργέτας στρέφονται αλλού… Παράλληλα η κόντρα του Ιάσονα και του Μάρκου ξεκινά και πάλι…

Περίληψη 48ου  επεισοδίου// 14 Νοεμβρίου στις 20:00

Η Νότα ξεπερνά τα όρια της λογικής και προβαίνει σε μια αδιανόητη κίνηση που θα προκαλέσει ακραίες αντιδράσεις με απρόβλεπτες συνέπειες. Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να εξοικειωθεί με τον θάνατο και την απουσία της Μαργέτας από το Κιάρι, παρ’ όλο που την καταπιέζει αυτή η νέα συνθήκη. Όσο ο Ιάσονας αγωνιά για την μυστηριώδη εξαφάνιση του εγγράφου που αποδεικνύει την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος της Αλεξάνδρας, ένα νέο, συνταρακτικό πλήγμα έρχεται να βρει την οικογένειά του. Η Ευγενία εισβάλλει σε έξαλλη κατάσταση στο σπίτι των Δεμερτζήδων και ρίχνει μια βόμβα που θα κλονίσει τις σχέσεις και θα σπείρει αμφιβολίες γύρω από το πρόσωπο της Αλεξάνδρας.

Περίληψη 49ου επεισοδίου// 15 Νοεμβρίου στις 20:00

Ο Στέφανος ακόμα δεν έχει συνέλθει… Παράλληλα ο Μάρκος αναγκάζεται να δεχτεί τους όρους που η Ευγενία του βάζει, για να μην προχωρήσουν εκείνη κι η θεία της σε μήνυση κατά της Αλεξάνδρας, για τη δήθεν επίθεσή της στη Νότα. Η Μαργέτα και η Άννα εντοπίζουν έναν άντρα που πιθανόν τις παρακολουθεί… Επιπλέον, ο Νικόλας αρχίζει ν’ ανταποκρίνεται στην προσπάθεια της Ρηνιώς να τα ξαναβρούν, παρά το εσωτερικό του μπέρδεμα… Ο Κοντογιάννης δεν θεωρείται ένοχος για τον φόνο του παπά. Η Αλεξάνδρα εξαγριώνεται με τον εκβιασμό Ευγενίας και Νότας και, μέσα σ’ όλα, ανακαλύπτει πως υπάρχει ενδεχόμενο η Ευγενία να είναι ξανά έγκυος!

Περίληψη 50ου επεισοδίου// 16 Νοεμβρίου στις 20:00

Η Αλεξάνδρα, σοκαρισμένη από την είδηση ότι η Ευγενία είναι και πάλι έγκυος, αισθάνεται βαθύτατα προδομένη από τον Μάρκο. Ο ίδιος αδυνατεί να κατανοήσει την απότομη αλλαγή της και προσπαθεί απεγνωσμένα να την προσεγγίσει. Η Ευγενία, χρησιμοποιώντας τον τραυματισμό της Νότας, συνεχίζει τον ψυχολογικό πόλεμο και στους δύο, προκειμένου να τους κρατήσει χώρια. Η άφιξη της Ουρανίας στο Κιάρι δεν αρέσει καθόλου στη Γεωργία η οποία αδυνατεί να κρύψει την αντιπάθεια που τρέφει προς την ίδια. Η Ουρανία από την πλευρά της προσπαθεί να πείσει την Αλεξάνδρα να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Ιάσονα. Ο Κοντογιάννης είναι αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα και να βγάλει από τη μέση όσους τον πόνεσαν. Ο Στρατής μιλάει στη Μαρίνα για την εγκυμοσύνη της Γεωργίας, κάτι που η μικρή δε βλέπει με καλό μάτι. Η Μαργέτα εξακολουθεί να κρύβεται μαζί με την Άννα στην Αθήνα. Ο κόσμος της διαλύεται ξανά όταν μαθαίνει πως ο Στέφανος δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Περίληψη 51ου επεισοδίου// 17 Νοεμβρίου στις 20:00

Την ώρα που η Αλεξάνδρα παίρνει τη θέση της Μαργέτας στο Κιάρι, εκείνη αγωνιά να ακούσει ένα καλό νέο για την κατάσταση της υγείας του Στέφανου. Δυστυχώς, τα καλά μαντάτα δεν έρχονται. Η Νότα, μετά την επίθεση εναντίον της Αλεξάνδρας, δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στο νοσοκομείο, ενώπιον δημοσιογράφων. Η συμφωνία που έκανε όμως, την αναγκάζει να ανακαλέσει τις αρχικές της δηλώσεις για την ένοχο. Η Γεωργία, καταφέρνει και κρατά την εγκυμοσύνη ακόμα κρυφή. Η Άννα ζει τον τρόμο, καθώς ο τύπος που έχει γίνει σκιά της, δε λέει να την αφήσει. Η εγκυμοσύνη της Ευγενίας αποκαλύπτεται και ο Μάρκος αμφισβητεί ότι είναι ο πατέρας του παιδιού. Οι υποψίες πέφτουν στον Φάνη, κάτι που φέρνει τους δυο άντρες αντιμέτωπους.

ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

ΠΕΜH ΖΟΥΝΗ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΑΛΜΑΣ      

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ          

ΝΤΑΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ   

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΒΗΓΚΟΣ     

ΑΛΕΚΟΣ ΣΥΣΣΟΒΙΤΗΣ  

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΣ          

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ       

ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ           

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΝΑΣ       

ΑΡΕΤΗ ΠΑΣΧΑΛΗ        

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ   

ΛΙΛΗ ΤΣΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ         

ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ         

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΙΑΣ       

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΛΛΑ     

ΧΡΥΣΑ ΚΛΟΥΒΑ          

ΔΕΝΙΑ ΜΙΜΕΡΙΝΗ      

ΙΩΑΝΝΑ ΖΙΑΝΝΗ        

ΧΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ  

ΜΑΡΙΑ ΚΑΒΟΥΚΙΔΟΥ  

ΖΩΗ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ     

ΤΖΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ        

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΒΙΛΑΣ          

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΣΑΡΑΝΤΗ  

και η ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΕΛΕΜΕΓΚΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΚΗΣ      

ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts