Έρωτας φυγάς εξελίξεις: Η Αλεξάνδρα παίρνει τη θέση της Μαργέτας

Έρωτας φυγάς εξελίξεις: Ο Ιάσονας και ο Στέφανος αναζητούν με αγωνία τα ίχνη της Μαργέτας, ενώ μερικές ημέρες αργότερα οι Αρχές τούς ενημερώνουν ότι σβήνουν οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανή. Παράλληλα, ο Κοντογιάννης υποδεικνύει τον ένοχο και συλλαμβάνεται η Ουρανία, ενώ η Αλεξάνδρα αναλαμβάνει τη διαχείριση των κτημάτων στο Κιάρι.

Η εξαφάνιση της Μαργέτας έχει προκαλέσει μεγάλο πόνο σε όλα τα μέλη της οικογένειάς της. Τόσο ο Ιάσονας όσο και ο Στέφανος κάνουν τα πάντα προκειμένου να τη βρουν, αλλά κάθε προσπάθειά τουςπαραμένει άκαρπη. Συγχρόνως, η σχέσητου Δεμερτζή και του Μάρκου αλλάζει μορφή, ενώ η Αλεξάνδρα έχει για πρώτη φορά στο σπίτιτης, εκτός από τα δικά της, καιτα παιδιά του Μάρκου. Οι μέρες κυλούν και οι έρευνες για την εύρεση τπς Μαργέτας συνεχίζονται, ενώ ο Ιάσονας κατακλύζεται από τύψεις και νιώθει ένοχος, καθώςτο τελευταίο διάστημα φέρθηκε στη μητέρα του με τονχειρότερο τρόπο.

Από την άλλη, ο Στέφανος προσπαθεί μανιωδώς να τη βρει, ψάχνοντας στην όχθη, ενώ ο Μάρκος αντιλαμβάνεται ότι μαζί με τη Δεμερτζή χάνονται και οι λιγοστές ελπίδες που διατηρούσε ώστενα είναι και πάλι ζευγάρι με την Αλεξάνδρα. Όλοι ελπίζουν ότι μπορεί να εμφανιστεί κάποιος μάρτυρας και να δώσει πληροφορίες για την εξαφάνιση, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο ένα τέλος στον εφιάλτη που ζουν. Όμως δεν συμβαίνει. Παράλληλα, ένας νεκρός μπράβος του Κοντογιάννη έρχεται στο προσκήνιο και καθώς τα εικοσιτετράωρα «τρέχουν» οι Αρχές θεωρούν ότι η Μαργέτα, εφόσον παραμένει αγνοούμενη, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Βέβαια, δεν έχει εντοπιστεί πουθενά η σορόςτης. Η εξέλιξη αυτή έχει καταρρακώσειτον Ιάσονα, ο οποίος αρχίζει να μεταμορφώνεται εσωτερικά προς το καλύτερο. Μάλιστα, έχει καταφέρει να εξομαλύνει καιτη σχέση του με τον Στέφανο. Ο τελευταίος, από την άλλη, είναι αποφασισμένος να κάνειτα πάντα για να εκδικηθεί για τον θάνατο της αγαπημένης του, ενώ η Αλεξάνδρα και ο Μάρκοςδεν αντέχουν άλλοτη μεταξύ τους ψυχρότητα και παραδίνονται στο πάθος τους. Την ίδια ώρα, εκείνη βιώνει ένα ακόμη συναισθηματικό αδιέξοδο, διότι από τη μία δεν μπορεί να καταπνίξει την αγάπη της για τον πρώην σύντροφό της, αλλά από την άλλη νιώθει υποχρεωμένη να συμπαρασταθεί στον σύζυγό της σε αυτή την τόσο τραγική στιγμή της ζωής του.

Ο Κοντογιάννης υποδεικνύει τον ένοχο για τη δολοφονία

Η Γεωργία παραμένει αναίσθητη στο νοσοκομείο, ενώ παράλληλα η Ρηνιώ έρχεται αντιμέτωπη με τη δύσκολη απόφαση αν θα συνεχίσει τη σχέση της με τον Νικόλα ή θα τη λήξει. Λίγες ώρες αργότερα, ένα χαρμόσυνο νέο έρχεται για να ανατρέψει για πάντα την κατάσταση στο σπίτι του Στρατό. Τελικά, ο Νικόλας και η Ρηνιώ τραβούν διαφορετικούς δρόμους και αμέσως εκείνος συναντάει την Άννα και της λέει πως χώρισε. Ταυτόχρονα, η Νότα παραμένει έντονα διαταραγμένη, ενώ μία δυσάρεστη έκπληξη από τον πρώην σύζυγό της περιμένειτη Νάντια. Λίγες ημέρες αργότερα, η Άννα ετοιμάζεται να φύγει για το Παρίσι, αλλά δέχεται μία ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση από τη Δήμητρα. Εν τω μεταξύ, ο Κοντογιάννης είναι αποφασισμένος να καλύψει τα ίχνη του και περνάει στο δεύτερο μέρος του σχεδίου του. Πηγαίνει, λοιπόν, στη χωροφυλακή και καταδεικνύει τον υποτιθέμενο ένοχο για τη δολοφονία της Μαργέτας Δεμερτζή.

Η Ουρανία συλλαμβάνεται

Το μεγάλο κενό που αφήνει πίσω της η Μαργέτα βαραίνει πλέον τις πλάτες της Αλεξάνδρας.Όμως, η ίδια έχει ενδοιασμούς για το αν είναι πρέπον να πάρει τη θέση της στο κτήμα. Ο Ιάσονας, που αισθάνεται καταρρακωμένος, υπόσχεται στον εαυτό του να βρει τον ένοχο για τη δολοφονία της μητέρας του. Σε παρόμοια άθλια κατάσταση βρίσκεται και ο Στέφανος, ο οποίος συνεχίζει να αναζητά με τη σειρά του απαντήσεις για την εξαφάνιση της συζύγου του. Την επόμενη ημέρα, ο Δεμερτζής προτείνει στη

γυναίκα του να αναλάβει επίσημα τη διαχείριση των κτημάτων στο Κιάρι, καθώς έχουν σβήσει οι ελπίδες και η Μαργέτα θεωρείται πλέον νεκρή. Παράλληλα, εκείνος ετοιμάζεται να πάρειτον νόμο στα χέρια του και να βρει τον δολοφόνο της μητέρας του. Ωστόσο, μία μεγάλη ανατροπή τον ταράζει, καθώς η Ουρανία  υλλαμβάνεται ως ύποπτη για τη δολοφονία, καθώς βρίσκουν πειστήρια ενοχής στο αυτοκίνητό της. Τότε ο Ιάσονας αρχίζει να αμφιβάλλει για εκείνη, αλλά δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι πράγματι ένοχη για όλα η γυναίκα που θεωρεί δεύτερη μητέρα του. Όταν διαδίδονται τα νέα περί της σύλληψής της, άντρες της περιοχής συγκεντρώνονται έξω από το σπίτι της Ουρανίας και τη γιουχάρουν, ενώ η Αλεξάνδρα πηγαίνει να της μιλήσει με προτροπή του Ιόσονα. Την ίδια ώρα, όμως, φτάνει επώνυμη καταγγελία στη χωροφυλακή και κατονομάζει άλλο πρόσωπο ως υπεύθυνο για τον φόνο της Μαργέτας.

Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο:

Πηγή: my tv

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts