Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα κληρονομεί τη Μαργέτα και επιστρέφει στον Ιάσονα

Έρωτας φυγάς: Η Μαργέτα εξακολουθεί να μένει κρυμμένη στο σπίτι της στην Κηφισιά και στο Κιάρι εκείνη που παίρνει τη θέση, τα καθήκοντα αλλά και την περιουσία της είναι η Αλεξάνδρα.

Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να εξοικειωθεί με τον θάνατο και την απουσία της Μαργέτας κι αυτό δεν είναι-καθόλου εύκολο για εκείνη αφού νιώθει ότι έχασε μια μάνα. Τον τελευταίο καιρό είχαν έρθει πολύ κοντά. Όμως αυτή δεν είναι η μόνη απώλεια στη ζωή της που της έχει κοστίσει αφού παράλληλα έχασε και τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τον Μάρκο.

Το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο τελικά ήταν θανατηφόρο και δεν μπόρεσε να επτζήσει. Και όλα αυτά, τη στιγμή που οι δυο τους είχαν καταφέρει να πάρουν διαζύγιο από τους πρώην τους, και να ζήσουν μαζί έστω και για λίγο, παρά τα όσα είχαν περάσει. Τώρα η Αλεξάνδρα έχει μείνει μόνη με τα παιδιά της αλλά ο Ιάσονας αποδεικνύεται για εκείνη ο φύλακας άγγελός της. «Έλα να μείνεις στο σπίτι. Δεν σου το λέω γιατί αποσκοπώ κάπου. Ο γάμος μας έχει τελειώσει. Αυτό δεν αλλάζει. Απλά θα είναι πιο εύκολο για εσένα να έχεις μια βοήθεια κι εγώ μια συντροφιά», της λέει. Εκείνη δέχεται κι επιστρέφει στο Κιάρι. Οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού είναι πολύ καλές και όλα κυλούν ομαλά. Όντως ο Ιάσονας κρατάει τον λόγο του και δεν έχει καμία παραπάνω βλέψη όσον αφορά τη σχέση τους. Εκείνη συγκινείται από τη στάση του και από το πόσο ο Ιάσονας έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Αλέξανδρος και Ιασονας πια συγκατοικούν στο Κιάρι και μαζί και η Ουρανία που είναι πάντα δίπλα τους για να τους βοηθάει και να τους νοιάζεται. Η Μαργέτα εξακολουθεί να είναι κρυμμένη και μόνο η Άννα γνωρίζει ότι είναι ζωντανή. Με δεδομένο όμως ότι έχει πεθάνει η μητέρα του, ο Ιάσονας, θέλοντας να εξασφαλίσει την Αλεξάνδρα και τα παιδιά τους, της γράφει όλα τα περιουσιακό στοιχεία της Μαργέτας, τις μετοχές, τα μετρητά, και της κληροδοτεί όλες τις ευθύνες της όσον αφορά στις επιχειρήσεις τους.

Πλέον η Αλεξάνδρα γίνεται η κραταιά κυρία στο Κιάρι και είναι πλήρως αποδεκτή τόσο από το προσωπικό όσο και από την τοπική κοινωνία. Η κίνηση αυτή συγκινεί ακόμη περισσότερο τη νεαρή γυναίκα και βλέποντας πόσο τρυφερός έχει γίνει ο Ιάσονας και πόση κατανόηση δείχνει, αρχίζει να αλλάζει γνώμη για εκείνον.

Διαβάστε επίσης:

Πηγή:Tv24

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts