Έρωτας Φυγάς: Η πρώτη αντίδραση του Σταύρου Σβήγκου για το πρόωρο τέλος της σειράς

Έρωτας Φυγάς: Η δραματική σειρά του Open ολοκληρώνει τον κύκλο της, μία εξέλιξη που προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια τόσο στο κοινό όσο και στους πρωταγωνιστές.

Οι αγαπημένοι μας ήρωες μέσα από τα social media αντιδρούν με αναρτήσεις. Το πρόωρο φινάλε της σειράς Έρωτας Φυγάς θέλησε να σχολιάσει με τη σειρά του ο Σταύρος Σβήγκος.

Ο ίδιος έχει μιλήσει πάρα πολλές φορές για τη σειρά, σε συνεντεύξεις του. Ήταν ο καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού, το απόγευμα της Κυριακής 26/11. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην δραματική σειρά του Open Έρωτας φυγάς στην οποία και πρωταγωνιστεί εδώ και δύο σεζόν. Μίλησε και για τις ψευδείς ειδήσεις που έχει βιώσει αλλά και για τις εξελίξεις που έρχονται αλλά όπως φαίνεται δεν γνώριζε ακόμα τι θα συνέβαινε λίγες μέρες μετά.

«Πολλές φορές και διάφορες στιγμές οι δημοσιογράφοι είναι αναγκασμένοι να γεμίζουν μια σελίδα και θα γράψουν κάτι χοντρό ή άσχημο. Αν θίγει κάποιο τρίτο πρόσωπο θα πάρω τηλέφωνο. Ή τις προάλλες ήρθα σε δύσκολη θέση με τη δουλειά μου γιατί έγραφαν ότι παραιτούμαι. Μου δημιούργησε πρόβλημα εργασιακό με τα συμβόλαια. Γενικότερα δεν ασχολούμαι με το τι γράφουν ή τι κυκλοφορεί. Δεν κοιτάω ούτε τα νούμερα, ούτε τις κριτικές», δήλωσε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος.

Ο Σταύρος Σβήγκος ανέβασε στο instagram βίντεο με την Ντάνη Γιαννακοπούλου να τρολάρουν το πρόωρο τέλος της σειράς.

Πιο συγκεκριμένα, η Ντάνη Γιαννακοπούλου επέλεξε κάνει τις πρώτες της δηλώσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Είναι πολύ στενάχωρη αυτή η εξέλιξη και νιώθω πολύ άβολα να μιλήσω για αυτό αλλά οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν»…

«Ντάνη, κανόνισε να συνεχίσεις έτσι και να κόψουν τη σειρά» δηλώνει ο Σταύρος Σβήγκος σε ένα σύντομο βίντεο από τα γυρίσματα που δημοσίευσε ο ίδιος στον δικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από το Happy Day το πρωί της Πέμπτης το καθημερινό σίριαλ του σταθμού μετά τις γιορτές ρίχνει αυλαία.

Οι τηλεθεατές που παρακολουθούν τον «Έρωτα Φυγά» δεν θα έχουν τη δυνατότητα –σύμφωνα με το ρεπορτάζ- να δουν πως ολοκληρώνεται η σειρά, αφού το κανάλι δεν προχωράει σε νέα επεισόδια ελλείψει χρημάτων.

Μάλιστα, χθες οι συντελεστές της σειράς ενημερωθήκαν πως σταματάνε με ένα mail, το οποίο περιγράφει τους λόγους που συμβαίνει αυτό. Όπως είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου, η παραγωγή πληρώνει κανονικά τους ηθοποιούς, ωστόσο το Open οφείλει τεράστια ποσά στην εταιρεία παραγωγής.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο από το Happy Day:

Διαβάστε επίσης

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts