Έρωτας φυγάς: Μια μέρα στα γυρίσματα της σειράς – Δες τους αγαπημένους πρωταγωνιστές

Ο «Έρωτας φυγάς» επιστρέφει σε νέα ώρα με έναν συγκλονιστικό δεύτερο κύκλο. Πρεμιέρα, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο OPEN και καθημερινά Κυριακή έως Παρασκευή.Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του «ΕΡΩΤΑ ΦΥΓΑ», την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 20:00, οι εκπρόσωποι του Τύπου είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στον χώρο όπου διεξάγονται τα γυρίσματα της σειράς και να συνομιλήσουν με τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές της.

Μέσα σε ένα εύθυμο και χαρούμενο κλίμα οι ηθοποιοί καλωσόρισαν τους δημοσιογράφους και μίλησαν για τους ρόλους τους, τις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται αλλά και τις ανατροπές που θα δούμε στον δεύτερο συγκλονιστικό κύκλο.

Η αγωνία στον «ΕΡΩΤΑ ΦΥΓΑ» κορυφώνεται, αφού η συνέχεια της σειράς βρίσκει τις ζωές όλων στην κόψη του ξυραφιού. Η λογική έχει παραδοθεί στα πιο βαθιά και μύχια ένστικτα. Η απόγνωση οπλίζει το χέρι της Αλεξάνδρας και το στρέφει εναντίον του Ιάσονα, ο οποίος μοιραία πληρώνει τα λάθη του. Ο Μάρκος προσπαθεί ξανά να τη σώσει, αλλά για ακόμη μια φορά τα εμπόδια φαντάζουν ανυπέρβλητα. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις φέρνουν μια εκκωφαντική σιγή στο Κιάρι που κάνει όσους ήταν μέχρι τώρα σιωπηλοί μάρτυρες, αν όχι συνένοχοι, να έρθουν αντιμέτωποι με τον εαυτό τους . Νέες συμμαχίες γεννιούνται, που κανείς δεν θα περίμενε ποτέ. Το Κιάρι σίγουρα μπαίνει σε άλλη εποχή.

Ο κύκλος της βίας φαίνεται να μην τελειώνει ποτέ. Κρυμμένα μυστικά που έρχονται στο φως κάνουν τους θύτες θύματα. Όλοι γίνονται επικίνδυνοι για όλους. Όλοι είναι αθώοι και ένοχοι μαζί. Και η αλήθεια είναι μία. Η πραγματική αλήθεια για τους Δεμερτζήδες που αποκαλύπτεται με την άφιξη μιας μυστηριώδους γυναίκας και ενός γοητευτικού νέου άνδρα, δυο αγκάθια από το παρελθόν. Παλιοί και νέοι έρωτες μπλέκουν μοιραία σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμά τους μην αφήνοντας κανέναν και τίποτα ίδιο. Εκτός από έναν κουρελιασμένο «ΈΡΩΤΑ ΦΥΓΑ» που ποτέ δεν σταματάει μέχρι να βρει τον προορισμό του. Θα τα καταφέρει άραγε;

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

O δεύτερος κύκλος του «ΕΡΩΤΑ ΦΥΓΑ» έρχεται και θα καθηλώσει!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στο OPEN!

Κυριακή έως Παρασκευή στις 20:00

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »