Έρωτας φυγάς: Οργή Γεννατά: «Μένουμε ξαφνικά χωρίς δουλειά 5 μήνες πριν τελειώσει το συμβόλαιό μας»

Έρωτας φυγάς: Ο Γεράσιμος Γεννατάς είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του Open που όμως θα έχει πρόωρο τέλος.

Κάτι που δείχνει όχι μόνο να ενοχλεί αλλά και να θυμώνει τον ηθοποιό που είχε προγραμματίσει αλλιώς τα οικονομικά του. Σε συνέντευξή του, ο ηθοποιός δεν κρύβει την ενόχλησή του για αυτή την εξέλιξη…

  • Πώς από τον Αρτό περνάς σ αυτόν τον ψευταράκο, μπαγαπόντη Στρατή, του σίριαλ Έρωτας Φυγάς; Πώς είναι αυτή η διαδικασία πολλαπλών μεταβάσεων για έναν ηθοποιό και πώς έρχεται η αποσυμπίεση;

Η λειτουργία ενός ηθοποιού είναι η ίδια και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Ψάχνεις στο βάθος των αποσκευών σου να βρεις εκείνα τα υλικά με τα οποία θα δώσεις σώμα και ψυχή στον ήρωα σου. Όλα αυτά τα υλικά είσαι εσύ. Κάθε φορά.

  • Και τώρα που τελειώνει το σίριαλ έτσι ξαφνικά;

Για εμένα το θέμα είναι πως ένα κανάλι αδιαφορεί για τους θεατές του γιατί μέχρι τώρα είχαμε τη δικαιολογία της χαμηλής τηλεθέασης. Ο Έρωτας Φυγάς, όμως, έχει πάρα πολύ υψηλά νούμερα. Πώς αδιαφορείς, λοιπόν, για όλους αυτούς τους ανθρώπους. Από την άλλη είμαστε και όλοι εμείς οι συντελεστές που μένουμε ξαφνικά χωρίς δουλειά 5 μήνες πριν τελειώσει το συμβόλαιό μας. Η κίνηση αυτή τοποθετεί τα πράγματα σε μια άλλη συνθήκη που, κατά τη γνώμη μου, θα γίνει πολύ πιο ζοφερή σε ό,τι αφορά τα εργασιακά τω καλλιτεχνών.

Πηγή: Αυγή

Διαβάστε επίσης:

Έρωτας φυγάς: Έρχεται τρίτος κύκλος σε άλλο κανάλι

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts