Έρωτας φυγάς: «Πώς μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό;» – Ραγδαίες εξελίξεις

Έρωτας φυγάς: Σε θανάσιμο κίνδυνο βρίσκεται η ζωή της Αλεξάνδρας και όταν εκείνη ξεπεράσει τον κίνδυνο, αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στον Μάρκο για τον γιο τους, φοβούμενη μήπως κάποια στιγμή της συμβεί ξανά κάποιο κακό.

Η Ευγενία, σε μια ύστατη προσπάθεια να κρατήσει τον Μάρκο κοντά της, αποφασίζει να βγάλει από τη μέση την Αλεξάνδρα. Έτσι την καλεί να συναντηθούν στο δάσος και εκεί αναγκάζει την αντίζηλό της να βάλει η ίδια τέρμα στη ζωή της. Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να καλοπιάσει την Ευγενία, που την απειλεί με όπλο:

Όταν η Αλεξάνδρα συνέρχεται, ζητάει από τη Ρηνιώ να της φωνάξει τον Μάρκο που όντως σπεύδει στο πλευρό της. «Θα σου πω κάτι, αλλά θα μου υποσχεθείς πως δεν θα θυμώσεις, ούτε θα μου ζητήσεις εξηγήσεις. Ο Γιωργάκης είναι δικό σου παιδί». Ο Μάρκος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και αρχίζει να της φωνάζει:

«Πώς μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό; Το δικό μου παιδί φωνάζει τόσο καιρό “μπαμπά” αυτόν τον άτιμο και το στέρησες από εμένα; Μου έλεγες ψέματα κοιτώντας με στα μάτια, πώς μπόρεσες! Πώς αγάπησα μια γυναίκα σαν εσένα, πώς;».

Εκείνη προσπαθεί στον Έρωτα φυγά, σύμφωνα με το TV 24, να του εξηγήσει, αλλά αυτός δεν την αφήνει.

Εκείνη επιμένει: «Δεν ξέρεις τι έχω ζήσει μαζί του. Δεν ξέρεις πως  με απειλούσε ότι θα σε σκοτώσει αν σου έλεγα ποτέ την αλήθεια! Το έκανα για το παιδί μας και για να σε σώσω», δικαιολογείται.

Παράλληλα, του αποκαλύπτει πως η Ευγενία ήταν εκείνη που την πυροβόλησε. Αργότερα ο Μάρκος μετά από μια κουβέντα με τη Ρηνιώ. θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπει την ιστορία με τον Γιωργάκη και θα αντιμετωπίσει την Αλεξάνδρα διαφορετικά. Παράλληλα, ακολουθώντας τη συμβουλή της Αλεξάνδρας, λέει τελικά ψέματα στην Ευγενία. Πως δεν πιστεύει ότι εκείνη την πυροβόλησε.

Δες πλάνα από το αποψινό επεισόδιο:

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts